Valaki segít nekem lefogyni? Egyedül nem boldogulok,30kgmtól szeretnék megszabadulni, mivel kb 100kg vagyok ezért először még futást hanyagolni szeretném.
Figyelt kérdés
Viszont kajával pedig elég válogatós vagyok ( húst pl nem eszek) valaki nem tud ajánlani valami étrendet amin ki tudok indulni?2015. jún. 27. 14:57
11/15 A kérdező kommentje:
rizs/barna rizs párolt zöldségekkel jöhet? :O
2015. jún. 29. 10:16
12/15 A kérdező kommentje:
levesekből miket lehet? :) gondolom tészta nélkül :D
2015. jún. 29. 14:30
13/15 anonim válasza:
Zöldség- és húslevest nyugodtan, meg persze tojáslevest is... Még ha egy kis rántás van benne, az se fog sokat bekavarni, főleg, ha eleve nem kerülöd a glutént. A tészta kihagyása viszont jó ötlet, igen.
14/15 A kérdező kommentje:
natúrba vadas szósz és parajpüré? :3
2015. júl. 2. 15:41
15/15 anonim válasza:
Bár 30kilót még nem akartam fogyni, de nekem az vált be, amikor 10-15 pluszt szedtem föl, mert nem tudtam mozogni, de ennem kellett, hogy elkezdtem fele adagot enni bizonyos evésekkor. Először csak napi 1x, aztán napi 2x.
Cukrot különben sem ettem,eszem, a kenyeret feleztem, meg a burgonyát. Pont pl. a virsli hízlalóbb, azt nem ennék. A tojás soká marad a gyomorban, az jó fogyáshoz.
Kisebb tányérból enni is jó. Sört, bört is érdemes elhagyni, vagy csökkenteni. A zabkása is jól tölt, és fimon is, egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!