Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segít nekem lefogyni?...

Valaki segít nekem lefogyni? Egyedül nem boldogulok,30kgmtól szeretnék megszabadulni, mivel kb 100kg vagyok ezért először még futást hanyagolni szeretném.

Figyelt kérdés
Viszont kajával pedig elég válogatós vagyok ( húst pl nem eszek) valaki nem tud ajánlani valami étrendet amin ki tudok indulni?

2015. jún. 27. 14:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
rizs/barna rizs párolt zöldségekkel jöhet? :O
2015. jún. 29. 10:16
 12/15 A kérdező kommentje:
levesekből miket lehet? :) gondolom tészta nélkül :D
2015. jún. 29. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Zöldség- és húslevest nyugodtan, meg persze tojáslevest is... Még ha egy kis rántás van benne, az se fog sokat bekavarni, főleg, ha eleve nem kerülöd a glutént. A tészta kihagyása viszont jó ötlet, igen.
2015. jún. 29. 18:11
 14/15 A kérdező kommentje:
natúrba vadas szósz és parajpüré? :3
2015. júl. 2. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Bár 30kilót még nem akartam fogyni, de nekem az vált be, amikor 10-15 pluszt szedtem föl, mert nem tudtam mozogni, de ennem kellett, hogy elkezdtem fele adagot enni bizonyos evésekkor. Először csak napi 1x, aztán napi 2x.

Cukrot különben sem ettem,eszem, a kenyeret feleztem, meg a burgonyát. Pont pl. a virsli hízlalóbb, azt nem ennék. A tojás soká marad a gyomorban, az jó fogyáshoz.

Kisebb tányérból enni is jó. Sört, bört is érdemes elhagyni, vagy csökkenteni. A zabkása is jól tölt, és fimon is, egészséges is.

2015. júl. 19. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!