Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék a ballagásomig...

Szeretnék a ballagásomig (3honap ) 20-25 kilotól megszabadulni. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Keményen tornázok ,gorkorizom ,most méregtelenitek de kesobb kerulni fogom a kenyeret a zsiros eteleket,cukros uditoket ,edessegeket.Minden este görkorcsolyazom egy orat utana 50 felules 50 gugolas par perc bicikli.menni fog ez igy?
2015. márc. 30. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Még ha értenél a táplálkozáshoz akkor se menne.

De szabad kérdezni? Miért ilyen későn kezdesz ezzel foglalkozni, amikor már nincs elég időd hozzá?

Egyébként pár ötletem van persze, ami segíthet, de közel sem ilyen eredményhez, ez fél éves vagy éves terv kellene legyen.

2015. márc. 30. 21:42
 2/9 anonim válasza:
Hány cm, hány kg és hány éves vagy?
2015. márc. 30. 21:44
 3/9 A kérdező kommentje:
175 /79 kg /17 lány vagyok .Régebb ota foglalkozom vele voltam már 60 kiló is de sajnos nem tudtam megtartani...azota kicsit kevesebb az akaraterőm.
2015. márc. 30. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:

20-25kg biztos nem fog lemenni,max 10,megfelelő étrenddel.

De a "csak" 10 is jobb,mint a semmi,majd szeptemberre leadod a többit.

2015. márc. 30. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát.. jobban lehetett volna (vagy kellett volna) figyelni amíg még fizikailag lett volna lehetőséged változtatni. Változtatni most is tudsz, de 3 hónap alatt nem kell nagy eredményekre számítani.

Gabonák kuka, tej kuka, zöldségek a piacról, hús, zöldségek.. mást nem kell enni.

Zsíros ételeket egyél, mert a zsírnak a legalacsonyabb az inzulinválasza és erőt ad. Zöldségekkel nem laksz jól, sok húst meg nem kell / nem jó enni. Marad a zsír (kókuszzsír, sertészsír). Nyilván nem kancsószámra, de mehet.

2015. márc. 30. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
persze, hogy voltál 60 kg, hiszen fiatalabb voltál...
2015. márc. 30. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Most fogsz erettsegizi? Akkor kulonosen nem ajanlom a kemeny fogyokurat, ugyanis barmit hazudnak neked elotte a fogyokura lelkileg egy kicsit aladvag (barhogy csinalod) es stresszes idoszakban kevesen viselik jol ezt a plusz terhet. Egyebkent 12 het alatt kemeny fogyoval is ~12 kilo korul van a max.
2015. márc. 31. 06:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Heti min. 2kg nem fog sikerülni, érettségin pedig el fogsz hasalni, ha bármilyen durva kúrát tartasz.
2015. márc. 31. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Én egy hét alatt 2 kilót adok le, de nekem Candidám van, és gyakorlatilag tojáson meg salátán élek. Te ne csináld ezt.

Amúgy nem fog menni, túl rövid az idő. 10 kiló szerintem is.

2015. márc. 31. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!