Szeretnék a ballagásomig (3honap ) 20-25 kilotól megszabadulni. Lehetséges ez?
Még ha értenél a táplálkozáshoz akkor se menne.
De szabad kérdezni? Miért ilyen későn kezdesz ezzel foglalkozni, amikor már nincs elég időd hozzá?
Egyébként pár ötletem van persze, ami segíthet, de közel sem ilyen eredményhez, ez fél éves vagy éves terv kellene legyen.
20-25kg biztos nem fog lemenni,max 10,megfelelő étrenddel.
De a "csak" 10 is jobb,mint a semmi,majd szeptemberre leadod a többit.
Hát.. jobban lehetett volna (vagy kellett volna) figyelni amíg még fizikailag lett volna lehetőséged változtatni. Változtatni most is tudsz, de 3 hónap alatt nem kell nagy eredményekre számítani.
Gabonák kuka, tej kuka, zöldségek a piacról, hús, zöldségek.. mást nem kell enni.
Zsíros ételeket egyél, mert a zsírnak a legalacsonyabb az inzulinválasza és erőt ad. Zöldségekkel nem laksz jól, sok húst meg nem kell / nem jó enni. Marad a zsír (kókuszzsír, sertészsír). Nyilván nem kancsószámra, de mehet.
Én egy hét alatt 2 kilót adok le, de nekem Candidám van, és gyakorlatilag tojáson meg salátán élek. Te ne csináld ezt.
Amúgy nem fog menni, túl rövid az idő. 10 kiló szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!