Ez az étrend jó mára?
Reggeli: 2db főtt tojás
150g görög saláta
Tízórai: 200g dinnye
Ebéd: Kevés krumplis tészta (tudom ez nem túl jó fogyókúra szempontjából de ezt főzte anya) teljes
kiőrlésű tésztából
Uzsonna: 250g görög saláta
Vacsora: 1/2 db főtt tojás
150g görög saláta
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Kevés a fehérje és bizonyára van ásványi anyag, amiből keveset viszel be, kérdés, meddig akarod ezt csinálni, rövidtávon ehetsz picit hiányosabban, de fehérje akkor is nagyon kell.
A változatossággal semmi bajom, szereted ezeket, egészségedre! :) Én mindennap tükörtojásokat és magropogóst eszem, 1-2 tojástejet plusz valami zöldségételt. Sose unom meg, de azért csinálok néha (tök felesleges) édességeket is :) Na ez utóbbit fogom elhagyni most a kávéval együtt és sokkal jobb lesz nekem (azért valamit hagyok, de szigorúan édesítő nélkülieket, kis mennyiségben). S én roppant hedonista vagyok. De ha egyszer a napi 6-8 tojásom és a zöldségeim ideálisak számomra, most minek variáljam? Ami működik, abba minek belenyúlni?
A kérdező ebédje úgyis változó. Szóval nem értem, mi a gond a tojásokkal és a salátával. Szerintem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!