Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend jó mára?

Ez az étrend jó mára?

Figyelt kérdés

Reggeli: 2db főtt tojás

150g görög saláta

Tízórai: 200g dinnye

Ebéd: Kevés krumplis tészta (tudom ez nem túl jó fogyókúra szempontjából de ezt főzte anya) teljes

kiőrlésű tésztából

Uzsonna: 250g görög saláta

Vacsora: 1/2 db főtt tojás

150g görög saláta

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2015. jún. 23. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kevés a fehérje és bizonyára van ásványi anyag, amiből keveset viszel be, kérdés, meddig akarod ezt csinálni, rövidtávon ehetsz picit hiányosabban, de fehérje akkor is nagyon kell.

A változatossággal semmi bajom, szereted ezeket, egészségedre! :) Én mindennap tükörtojásokat és magropogóst eszem, 1-2 tojástejet plusz valami zöldségételt. Sose unom meg, de azért csinálok néha (tök felesleges) édességeket is :) Na ez utóbbit fogom elhagyni most a kávéval együtt és sokkal jobb lesz nekem (azért valamit hagyok, de szigorúan édesítő nélkülieket, kis mennyiségben). S én roppant hedonista vagyok. De ha egyszer a napi 6-8 tojásom és a zöldségeim ideálisak számomra, most minek variáljam? Ami működik, abba minek belenyúlni?

A kérdező ebédje úgyis változó. Szóval nem értem, mi a gond a tojásokkal és a salátával. Szerintem semmi.

2015. jún. 23. 16:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Végül az uzsit lecseréltem mandulára. Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat. :)
2015. jún. 23. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: ettől még nem lesz több a fehérjebeviteled. Valami húst nagyon be kellene iktatnod. Ha nem eszel húst, akkor kétszer ennyi tojást, vagy túrót, sajtot, bármit! Ha nem eszel elég fehérjét, a szervezeted elkezd izmot bontani! Bár arról nem írtál, hogy csinálod a görög salit. Ha sok fetával, talán elég lehet.
2015. jún. 23. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég sok , az ebédet úgy ahogy van kihagyhattad volna :D de ez az en véleménywm hogyha te ezzel fogyni tudsz akkor rendben van.
2015. jún. 28. 11:58
 15/15 anonim ***** válasza:
#13: Attól függ, mennyi mandulát eszik. A mandulában sok a fehérje, persze a zsír is, egységnyi kalóriára vetítve hasonló a fehérjetartalma a tojássárgájáéhoz.
2015. jún. 28. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!