Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel fogok eredményt elérni?

Ezzel fogok eredményt elérni?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok .4 hónapja nagyon keményen ,és kitartóan edzek . :D Minden nap minimum megcsinálok : 300 felülést, kb. 80(szabályos:katonai)fekvőt, húzódzkodok,tricepsz,bicepsz,vállra edzek.Azután még egy 20percet csak is vádli gyakorlatokat végzek.Ez mellet még az iskolában minden nap 45 vagy 90 percet gimnasztikázok már 7 éve .Ennek bármilyen hihetetlen semmi eredménye (de lehet hogy csak én nem veszem észre ).Éppen ezért még mind emellett gimnasztika,gyúrás még március végére beiktatok aerob edzést .Ami abból áll hogy mindennap elmegyek 60 percet megállás nélkül futni vagy biciklizni .Ja és persze a helyes étkezés:14 óra után már nem ennék. Olyan eredményre gondolok hogy izmos hasam legyen,meg hát persze lábam.:)Nem tudom biztosan de én úgy hallottam hogy futással kockásabb lesz a hasam mintha hasgyakorlatokat végeznék . Szóval csak arra lennék kíváncsi hogy június közepéig lesz- e eredménye (legfőképpen a hasamon )mind ennek ?

Méreteim : 163 cm

61 kg

28 kéz (szálkás )

2010. márc. 1. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
14 óra után nem enni minden csak nem egézséges
2010. márc. 1. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:

14 óra déli 2 órát jelent ? Te akkor nem eszel délután és este sem ? Ha ezt már rutinként csinálod, mármint minimum fél éve akkor a szervezeted valószinűleg megszokta, bár te vagy az első személy akit hallottam ilyet mondani. Ha ez egy hirtelen támadt ötlet akkor vesd el, nem jó !!

Ami a többit illeti én is furcsálom, hogy nem látsz semmi eredményt. De tévedsz mégis, mivel azt irod, hogy a karod szálkás. És ebből arra következtetek, hogy a tested többi része is izmos ( ha nem is szálkás ), ja és azt érdemes tudni, hogy az intenziven sportolók számára a szokásos méretek nem érvényesek. Nem mindegy, hogy az a 61 kg miből áll, ezért mondom mindig, hogy ne a kilogrammokat nézzétek, hanem a tükröt ! Mert valaki nézhet ki rosszul 50 kilósan is, illetve léteznek olyan emberek akik 85 kilósan bomba alakúak( férfiak esetében inkább )

Ami a hasadat illeti : 2 dologról van szó. Az egyik az izom, a másik a háj ( vagy zsir ). Minden embernek van hasizma. Az afrikai fiataloknak nem azért van kockahasa ( sajnos ) mert hasprést végeztek volna, hanem azért mert nagyon soványak, amiből az következik, hogy nagyon kevés zsir van rajtuk. Neked nem árt a hasprés vagy bármilyen hasgyakorlat, ugyanis az izmodat fejleszti. A baj az, hogy az izmon levő zsirréteg nem engedi az izmot látszani. És a zsirt cardio mozgással ( futás, úszás, ugrókötelezés, aerobik, stb. ) lehet eltüntetni és megfelelő étkezéssel. Tehát zsirok kaják TILOSAK, édességek TILOSAK, cukros üditők TILOSAK, gyorskaják duplán TILOSAK. IGen, ha ezeket követed akkor június közepéig kell látszódjon eredmény

2010. márc. 1. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Az előző postoló leglább nem hülyeségeket beszél...

valószínüleg az a baj h 14 után nem eszel és a tested raktároz. Ha mozogsz kiüríti az izmokban található glikogénraktárakat és nem zsírt égetsz.Egyél naponta 5-6 szor és futás helyett biciklizz, taposógépet használj a zsírégető pulzustartományban.A hasi zsírnak evolúciós okai vannak, oda hízol először és onnan fogysz utóljára. Sok sikert.Ne add fel és meglesz az eredménye.

itt sokan szívesen válaszolnak a kérdéseidre : [link]

2010. márc. 1. 17:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek !

Egyébként még nem próbáltam így ki az evést .De szerintem nem is fogom ! :D Már csak azért is mert úgyse bírnám ki , :D a másik meg az hogy igazatok van .

2010. márc. 3. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!