Mogyorót ehetek ha fogyókúrázom?
Persze, én napi 10-15 dkg olajos maggal fogytam le a túlsúlyom nagyobb részét. Több nem fért a tojástól, sült zöldségtől (abban nálam elég sok a zsír), egyebektől, nem szeretem az egyoldalú táplálkozást, sokak szerint így is sok ennyi olajos mag. Most már kevesebbet eszem, inkább napi 5 dekát.
Mivel nem szénhidrátdús, nekem fogyáshoz alapvetően jó, csak attól függ, hogyan eszem. Magában nassolgatva túl könnyen bemegy egy csomó, s még kéne ennem rendes ételt, különben hiányérzetem van. De ha egész nap túráznék és rendes ételt nem is ennék, csak este bedobnék egy rántottát, akkor ehetnék sokkal több olajos magvat is (mondjuk 25 deka, az még elég visszafogott étkezés, főleg túrán), bár én inkább magkenyeret vinnék, ráadásul erősen tojásosat, annak jobb az összetétele, bár egyetlen napnál ez nem annyira durván fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!