Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ehetek vacsorára ha...

Mit ehetek vacsorára ha fogyókúrázom?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
most már leginkább semmit, de ha nagyon kínoz az éhség, egyél almát.
2013. nov. 17. 20:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem a mostani napra értettem hanem, hogy általában mit egyek estére? Köszönöm a válaszod! Lehet rosszul tettem fel..
2013. nov. 17. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Kb. azt mint amit MINDIG. A vacsora is csak egy étkezés, az már magasabb szintű gyakorlat (elmélet?) hogy este hogyan működik az emésztőrendszer, vagy éppen reggel mi jellemzi.

Előbb érdemes megtanulni általánosságokat (miket érdemes enni, miket nem) és ezt gyakorolni. Aztán lehet ezt csiszolni úgy, hogy este mit eszel, vagy hogy külön a te szervezetednek mi esik jól. Na pont ezt nem tudjuk mi itt fórumon keresztül.. mi az alapokban segíthetünk, fogyáshoz és általánosságban egészség megőrzéshez ez is elég jó már..

2013. nov. 17. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Fogyókúra kérdése. Én ma kivételesen (mivel nem szoktam húst enni, de most szereztünk jóféle házit) hurkát és kolbászt vacsoráztam, az alacsony szénhidráttartalma miatt az én szemszögemből kifejezetten fogyókúrásan ettem. De van, aki a zsírt kerüli és a szénhidrátból visz be sokat...

Egyébként egy későnfekvőnek teljesen vacsoraidő van. Almát éjfél után eszem, ha (nagyon ritkán) megéhezem olyan időpontban. Ma nem fogok.

2013. nov. 17. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akiknek lassu az anyagcserejuk. Nekik semmit, vagy tenyleg csak nagyon keveset kene enniuk este. Hust, zsirosat, este 6 utan mar ne nagyon, mert akkor rosszuk fogsz aludni, masnap kokadt leszel. Szenhidratot meg azert ne, mert akkor hizni fogsz, mint a diszno.. :)
2013. dec. 6. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nem is rossz megállapítás. Úgy működik a szervezet, hogy késő délután meg estefele már máshogy működik az emésztés. Azt mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy mi esik jól neki este. Én pl. este, edzés után még minimum eszem húst, sőt pl. a szénhidrát is ilyenkor megy (nem feltétlen szükséges mondjuk sport mellett sem, fogyózóknak pláne). Szóval egyén kérdése is. De főleg a zöldség, olajos magv, hús háromszögből kerülne ki a vacsora.
2013. dec. 6. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!