Ha napi 500 kcal eszek akkor1 hét alatt mennyit tudodk fogyni?
Ne azt mondjátok,hogy elájulok vagy ilyesmi.....
Éppn fogyózok és csak kiványcsi voltam mi lenne ha....
előszőr hirtelen fogysz, de főképp a vÍz ürül ki a szervezetedből, mozgás nélkül zsÍr nem nagyon.
Hülyeség, hogy elájulsz én 1 évig tartottam 6-900as étrendet most 3 hónapja 4-500 kalórát eszek naponta és mellette mozgok de igyis allig megy (lehet itt közvezni nem el hinni de mindenkinek más.. :D)
Kefir, tojás, zöldség (só nélkül) laktató, és nem hizlal :)
tartom, és folyamatosan csökken sajnos egyre lassabban.
a 14 hónap alatt, eddig 44 kg-t fogytam (az 1 éves kitűzésem volt de voltak hónapok mikor beállt:S) sajnos most is ilyen van akármit csinálok, sajnos "ki kell várnom a végét" de nem adom fel. :)
Még 20 van hátra amit műtét fog követni (nem akarok lemenni 60 alá nem az az alkat vagyok és reális álmaim vannak) :)
Csak kitartást neked is! :)
én gyorsnak nem mondanám a havi átlag 3,5kg-t főleg ha nagy súlyról indul az ember én többet vártam. :)
Jószerével ha megeszek egy kefirt mellé egy kis tojás, akár felvágott valami egy pohár vizzel szinte fáj a gyomrom mert "tele" vagyok.
ha okosan eszed, nem engeded kiürülni a szervezetedből a kellő anyagokat akkor nincs gond, mint irtam elég régóta csinálom :D (és mégis.. messze van a gyorstól :/)
Nekem nagynéném elég túlsúlyos volt, ő is azt csinálta, meghúzott magának egy 500 kcal/nap határt és szigorúan (!) be is tartotta, mellette Norbi-tornázott, csinosan le is fogyott. :) Utána már eljárt zumbázni meg hastáncolni is, pedig nyugdíjas volt.
Én meg tavaly júniusban 1 hónapig napi 300-500 kalórián éltem, mellette minden hétköznap 1,5-2 órát izzasztottam magam a konditeremben és tudod mennyit fogytam? Semennyit...
Ez elmúlt 1 hónapban meg 10 kiló jött le rólam, sokat sétáltam, és mellette alig ettem valamit (néha napokig semmit), sajnos nekem világéletemben csak a koplalás volt az aminek látszata is volt, egy 500 kalóriás étrend legfeljebb súlytartásra jó csak. Következő hónap közepéig ismét -10 kg a cél, hála az égnek most terem a kertben a málna, ribizli, szamóca és cseresznye - mást rajtuk kívül nem is eszek, meg nem is kívánok. De pár héten belül érik a fekete szeder és a füge is, vegetáriánusok álomhónapja ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!