Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi 500 kcal eszek akkor1...

Ha napi 500 kcal eszek akkor1 hét alatt mennyit tudodk fogyni?

Figyelt kérdés

Ne azt mondjátok,hogy elájulok vagy ilyesmi.....

Éppn fogyózok és csak kiványcsi voltam mi lenne ha....

2015. jún. 16. 11:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
fogysz egy kilót, közben elájulsz, aztán a következő héten hízol 2 kilót
2015. jún. 16. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Az emberi agy tömege 1-1,5 kilogramm. Ha ez neked nincs, akkor értelem szerűen ennyivel kevesebbet mint mások más módszerrel.
2015. jún. 16. 11:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

előszőr hirtelen fogysz, de főképp a vÍz ürül ki a szervezetedből, mozgás nélkül zsÍr nem nagyon.

Hülyeség, hogy elájulsz én 1 évig tartottam 6-900as étrendet most 3 hónapja 4-500 kalórát eszek naponta és mellette mozgok de igyis allig megy (lehet itt közvezni nem el hinni de mindenkinek más.. :D)

Kefir, tojás, zöldség (só nélkül) laktató, és nem hizlal :)

2015. jún. 16. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
kalóriát *
2015. jún. 16. 19:43
 5/12 A kérdező kommentje:
És neked visszajön,vagy tartod? Mnnyit fogytál így?
2015. jún. 16. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:

tartom, és folyamatosan csökken sajnos egyre lassabban.

a 14 hónap alatt, eddig 44 kg-t fogytam (az 1 éves kitűzésem volt de voltak hónapok mikor beállt:S) sajnos most is ilyen van akármit csinálok, sajnos "ki kell várnom a végét" de nem adom fel. :)

Még 20 van hátra amit műtét fog követni (nem akarok lemenni 60 alá nem az az alkat vagyok és reális álmaim vannak) :)

Csak kitartást neked is! :)

2015. jún. 16. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem kotegetesbol, de amikor en 800kcal korul ettem kb 4 honapig, utana bekerultem a korhazba es tapszerre koteleztek. Mondjuk az igaz, hogy gyorsan lehet fogyni így. Ha tudod tartani.
2015. jún. 17. 08:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

én gyorsnak nem mondanám a havi átlag 3,5kg-t főleg ha nagy súlyról indul az ember én többet vártam. :)

Jószerével ha megeszek egy kefirt mellé egy kis tojás, akár felvágott valami egy pohár vizzel szinte fáj a gyomrom mert "tele" vagyok.

ha okosan eszed, nem engeded kiürülni a szervezetedből a kellő anyagokat akkor nincs gond, mint irtam elég régóta csinálom :D (és mégis.. messze van a gyorstól :/)

2015. jún. 17. 18:12
 9/12 anonim ***** válasza:
En naponta kb 5x ettem, mindig amennyit tudtam, igy volt olyan nap, hogy 200kcal es volt, amikor 800kcal :) igy 4 honap alatt ment le 12 kg. Igy lettem 46 kg.
2015. jún. 17. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagynéném elég túlsúlyos volt, ő is azt csinálta, meghúzott magának egy 500 kcal/nap határt és szigorúan (!) be is tartotta, mellette Norbi-tornázott, csinosan le is fogyott. :) Utána már eljárt zumbázni meg hastáncolni is, pedig nyugdíjas volt.

Én meg tavaly júniusban 1 hónapig napi 300-500 kalórián éltem, mellette minden hétköznap 1,5-2 órát izzasztottam magam a konditeremben és tudod mennyit fogytam? Semennyit...

Ez elmúlt 1 hónapban meg 10 kiló jött le rólam, sokat sétáltam, és mellette alig ettem valamit (néha napokig semmit), sajnos nekem világéletemben csak a koplalás volt az aminek látszata is volt, egy 500 kalóriás étrend legfeljebb súlytartásra jó csak. Következő hónap közepéig ismét -10 kg a cél, hála az égnek most terem a kertben a málna, ribizli, szamóca és cseresznye - mást rajtuk kívül nem is eszek, meg nem is kívánok. De pár héten belül érik a fekete szeder és a füge is, vegetáriánusok álomhónapja ez. :)

2015. jún. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!