Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó lennek mozgásnak?

Ez így jó lennek mozgásnak?

Figyelt kérdés
Holnap kezdem a fogyókúrát, és szeptemberig a célom ilyen 8-10 kg. Úgy gondoltam 1 óra futás (kocogás) futópadon, 1 óra gyakorlatok, fél óra biciklizés. Ez mennyire lenne jó? Kevés, sok? És még, hogy egyből fussak egy órát? Vagy mindig növeljem, mármint, kezdjem először húsz perccel... stb.? Lekezelő, bunkó válaszokat nem kérek!
2015. jún. 15. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
ez az összes edzést ha 1 nap meg csinalod az nagyon sok,inkább oszd el ,minden nap mást csinálj,es kezdőnek felesleges futni 1 orat,az nagyon sok,kb 10 km,legalabb is nekem annyi,de inkább bringázz ,az nem viseli meg annyira a lábakat,nekem az edző azt mondta hogy a futással némi izom is megy le ha fogyni akarok,mivel nem úgy eszek hogy az izmom nőjön
2015. jún. 15. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy nem tudnál kezdőként 1 órát végigfutni sőt kocogni sem. Másik meg a megfelelő táplálkozás. :D De ha nincs 100 ehhez hasonló kérdés vagy ugyan ilyen akkor egy sem. :D
2015. jún. 15. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!