Olyan, mintha a torkomban ereznek ehseget. Hülye lennék?
Mostanaban egyre gyakrabban jött elő az az érzés, hogy nem is a hasamban/gyomromban erzem az ehseget, hanem a torkomban.(foleg edzes utan ereztem ezt,nem korgott a hasam de valami furi erzes volt)
Multkor meg valahogy a hatamnal, eskuszom, nem vagyok bolond vagy hulye, de nem korog a gyomrom, akkor eszem ha kivanom a kajat (pl lefekves elott 2 oraval is harapok par falat csirkemellet, salatat -kb fél oklomnyi méretű, tehat nem sok- ha este is ehes vagyok, nem csinalok olyan hulyeseget hogy 6 után nem eszem. (fel 1-1 korul fekszem)
Sőt mostanaban a zsírt kivanom, multkor edzes utan kivantam rá a padlizsankremre, meg ilyen zsirosabb dolgok kellenek. Van hogy a csirkecombot jobban kivanom mint a csmellet. Van hogy valami "vizes" dolog esik jól: uborka+ minosegi csirkemellsonka+ paradicsom kombo pl
De van hogy a szaraz csmellet kivanom.
Cht minimalisat eszek, almat szoktam leginkább de tegnap pl grapefruitra kivantam rá, mert az savanyubb és ledusabb, mint az alma. Ha úgy van és megkivanok egy magvas zsemlet, akkor megeszem, rengeteg zoldseggel + feherjevel
Szoval a kerdes arra irányul, hogy mi ez a torokban levo ehseg? Ha varok 2 orat pl edzés utan elmulik ez az erzes a torkomban
Heti2-3 szor edzek
Ne haragudjatok az ekezetek miatt.
Ui.: ez a zsirehseg is micsoda? Pl cht egyaltalan nem kivanom ( pl kakaoscsiga) de a zsiros dolgokat igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!