Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fehérje turmixszal ki lehet...

Fehérje turmixszal ki lehet váltani egy kisebb étkezést? Tízórait vagy uzsonnát? Vagy nem csökkenti az éhséget?

Figyelt kérdés

Remélem, nem kérdeztem hülyeséget :)

Csak fehérjéből nem mindig sikerül megfelelő mennyiséget enni és gondoltam erre mint megoldásra, és legalább addig sem ennék mást.

Ha igen, akkor tudnátok ajánlani márkákat?

2014. márc. 4. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen erre lett kitalálva.

Ajánlott márka: Myprotein. Olcsó, jó, adalékmentes.

2014. márc. 4. 23:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Hol lehet kapni? Milyen mennyiséget ajánlott fogyasztani?

2014. márc. 4. 23:35
 3/11 A kérdező kommentje:

Közben megnéztem neten. Rengeteg fajtája van :S

Melyik lenne nekem az ideális? Nem edzés után, nem tömegnövelésre, csak étkezés helyett.

A Total Proteinre gondoltam. Jó választás?

2014. márc. 4. 23:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazából kb bármelyik megfelelő, pláne, ha nincsenek extra spéci céljaid. A Total Protein jónak látszik az elnyújtott felszívódás miatt.
2014. márc. 5. 00:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2014. márc. 5. 00:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Étkezés kiváltására a casein a legjobb, mert hosszabb időre eltelít.

Én a Peak micellar casein-t használom.

Egyébkén ha kevés vízzel kevered el, akkor pudingos állaga lesz, úgy is fogyaszthatod.

2014. márc. 5. 00:16
 7/11 anonim ***** válasza:
A feherjeszuksegleted maximum felet. Szerintem napkozben egyel normalisan, reggelire nincs jobb a tejsavo\kazein+ zabpehelynel, utolso etkesesnek pedig siman egy adag.
2014. márc. 5. 01:52
 8/11 A kérdező kommentje:

Peak-nél nem találtam olyan összetétel táblázatot, mint a Myproteinnél, hogy milyen arányban van a fehérje-szénhidrát-zsír. ???

Ha jól értettem, akkor ez csak tejfehérje.

A Myprotein Total Proteinje (amit először kinéztem) meg több fajta fehérjéből van. Ennek van valami jelentősége?

2014. márc. 5. 10:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Tápérték: Energia: 1494 kJ/100g (352 kcal/100g) Fehérje: 82,4 g/100g Szénhidrát: 2,0g/100g Zsír: 1,6g/100g
2014. márc. 5. 11:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam ezt a peak micellar caseint.

Annyira áradoztak róla, hogy milyen finom.

Hát :S Ha ez a finom, akkor milyen lehet a többi? :D

Tudom nem az íze a lényeg, hanem a hatása, nem is az a baj, hogy rossz, de a leírások alapján nagyon nem erre számítottam. Inkább írták volna le, hogy ne számíts semmi jóra, rossz lesz. Kb. olyan, mint amikor gyerekkorunkban homok vagy sársütit csináltunk és meg is kóstoltuk. :)

Az biztos, hogy utána sokáig semmit sem tudok letolni a torkomon, úgyhogy diétázóknak tényleg hasznos :D

2014. márc. 11. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!