Fehérje turmixszal ki lehet váltani egy kisebb étkezést? Tízórait vagy uzsonnát? Vagy nem csökkenti az éhséget?
Remélem, nem kérdeztem hülyeséget :)
Csak fehérjéből nem mindig sikerül megfelelő mennyiséget enni és gondoltam erre mint megoldásra, és legalább addig sem ennék mást.
Ha igen, akkor tudnátok ajánlani márkákat?
Tulajdonképpen erre lett kitalálva.
Ajánlott márka: Myprotein. Olcsó, jó, adalékmentes.
Köszönöm! :)
Hol lehet kapni? Milyen mennyiséget ajánlott fogyasztani?
Közben megnéztem neten. Rengeteg fajtája van :S
Melyik lenne nekem az ideális? Nem edzés után, nem tömegnövelésre, csak étkezés helyett.
A Total Proteinre gondoltam. Jó választás?
Étkezés kiváltására a casein a legjobb, mert hosszabb időre eltelít.
Én a Peak micellar casein-t használom.
Egyébkén ha kevés vízzel kevered el, akkor pudingos állaga lesz, úgy is fogyaszthatod.
Peak-nél nem találtam olyan összetétel táblázatot, mint a Myproteinnél, hogy milyen arányban van a fehérje-szénhidrát-zsír. ???
Ha jól értettem, akkor ez csak tejfehérje.
A Myprotein Total Proteinje (amit először kinéztem) meg több fajta fehérjéből van. Ennek van valami jelentősége?
Kipróbáltam ezt a peak micellar caseint.
Annyira áradoztak róla, hogy milyen finom.
Hát :S Ha ez a finom, akkor milyen lehet a többi? :D
Tudom nem az íze a lényeg, hanem a hatása, nem is az a baj, hogy rossz, de a leírások alapján nagyon nem erre számítottam. Inkább írták volna le, hogy ne számíts semmi jóra, rossz lesz. Kb. olyan, mint amikor gyerekkorunkban homok vagy sársütit csináltunk és meg is kóstoltuk. :)
Az biztos, hogy utána sokáig semmit sem tudok letolni a torkomon, úgyhogy diétázóknak tényleg hasznos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!