Baj ha 12 évesen fogyókúrázok?
a súlyom nem külömbözik az osztálytársaimétól dea kinézetemmel nem vagyok megelégedve.
A szüleim is ezzel húznak hogy fogynom kéne meg ilyenek. Itt a nyár és a strand szezon tényleg kéne kezdenem magammal valamit.
Ha heti 1 szer 1 órát futok és biciklizek az elég?
Bár egy csomó helyen azt olvasom hogy majd nyúlok és ebben a korban még nem szabad fogyókúrázni.
Étrendet is szeretnék váltani . Tudtok írni nekem fogyókúrás reggelit ill. vacsorát?
és szerintetek mit tegyek?
Előre is kköszi a válaszokat
Ha a súlyod nem különbözik az osztálytársaidétól szerintem nincs szükséged fogyókúrára,pláne nem 12 évesen.
Hidd el tényleg nagyot fogsz majd nyúlni és nem lesz szügséged a fogyókúrára.
Semmi esetre se fogyókúrázz, mert csak árthatsz magadnak, mert fejlődő szervezet vagy. Viszont kezdj el rendesen sportolni és mozogni.
A futás nagyon jó, a neten találsz torna gyakorlatokat, ússzál, hullahoppozzál, ugráló-kötelezzél. Menj el a barátnőiddel túrázni, tollasozzál velük..stb.
Kb 30 perc intenzív mozgás után kezdődik a zsírégetés.
Vacsinál egyél keveset a köretből, mert az szénhidrátot tartalmaz és az rajtad marad.
Mérsékeld le az édességbeviteledet, felejtsd el a gyorséttermi és egészségtelen kajákat és a cukros üdítőket is.
A mozgással legyen kitartásod, mert csak úgy lesz eredménye. :)
12 éves 155cm és 47 kg
az osztálytársaim 45-53 között vnnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!