Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Melyiket választan...

Lányok/nők! Melyiket választanátok fogyáshoz?

Figyelt kérdés

A "keserves, fájdalmas" mozgást, sportolást, ami önbizalmat ad és fitté is tesz! Vagy a Norbi kekszes, önsanyargatós nem eszek rendesen, mert ártalmas, igazából tespedős elhitetem magammal, hogy fogyok variációt!

Nem kérek felháborodott hsz-t!

2010. febr. 28. 17:55
1 2
 11/18 anonim válasza:
Norbi sose mondta, hogy tespedni kell és a kajáját zabálni, mert mást nem lehet enni....de én a mozgást választanám, egészséges életmóddal!!
2010. febr. 28. 20:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Norbit csak példának hoztam, ennyi erővel mondhattam volna csirkés salátát is... Ne ezt ragadjuk ki.

Egyébként Norbi azt mond mindig, amire igény van...Ő maga is egy kreálmány kitűnő háttért munkával.

2010. febr. 28. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Szóval a kérdés burkoltan a koplalás és a mozgás közötti választásra irányul.Nemde?Én a kettőt venném vegyíteném az a tuti de ha választanom kéne inkább mozgás mert koplalással izmot vesztenék de zsírt csak minimálisat így "puha" maradnék lehet vékony de nem szép alakkal az biztos elemben sporttal ledolgozom azt a kaját amit magamhoz veszek még ha az nem is norbi update-es vacak és társai.Lehet lassabban alakulnának ki a formáim de legalább szép szálkás lenne.Amúgy meg nem csak Norbi kitalált figura hanem az összes média mozgatórugói(Kelemen Annácska,Béres Alexandra,Kiszel Tünde és a többi celeb "csoda") szóval szerintem ezen nem kell külön hangsúlyozni semmit.
2010. febr. 28. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

ja még annyi ,hogy azzal egyet értek ,hogy ezek a vackok ártalmasak inkább de a tespedőst kihagytam volna ,mert Norbi azért mozog eleget.

19:55- Ez egy anonim oldal.Meséld már el nekem milyen röntgen szemed van ,hogy így megállapítottad a kérdezőről ,hogy kövér?Nekem is kéne ilyen képesség.Azért mert ez egy fogyókúrázó témakörbe feltett kérdés nem biztos ,hogy a kérdező is súlytöbblettel rendelkezik éni 168 cm/52 kg vagyok mégis olvasom mert nekem tetszik.Kövér lennék?Dehogyis...Viszont ezek szerint írásod alapján aki ide kérdést kiír az disznó,kövér sötöbö...Gratulálni tudok a béka segge alatt lévő intelligencia szintedhez.Agyból már ne fogyj nincs mit...

2010. febr. 28. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Fontos a helyes étrend, és fontos a mozgás is. Szerintem mindenki nagyon jól tudja, miért néz ki úgy ahogy. És mindenki pontosan tudja, hogy ha ezt vagy azt nem enné meg, és ennyit meg annyit mozogna, akkor úgy nézne ki, ahogy szeretne. De "majd holnaptól fogyózom"... Én sose ettem norbis cuccokat, megmondom, miért: drága. És Norbi se ezektől fogyott le... A cukrosoknak biztos jó, de ha valaki le akar fogyni, és megeszik reggelire 5 norbis kakaós csigát, attól nem lesz vékonyabb...
2010. márc. 1. 01:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, aktuális-e a kérdés, de leírom a saját sztorimat. Túlsúlyos kamasz voltam. Ugye, beindulnak a hormonok, növekedés, kikerekedtem stb....15 évesen bulémiás lettem, de szerencsére 2 hónap után megjött az eszem és abbahagytam. Akkor megnyúltam 168 cm-ről 175-re, a felesleg nagy része lement, büszke is voltam az alakomra. Nemrég kezdtem sportolni, heti 2-3 alkalommal kardiózok 40 percet (taposógép, szobabicaj), a kajáláson csak annyit változtattam, hogy 12:00 után csak fehérjeturmixot iszom, ha már nagyon éhes lennék (ami ritka), akkor zöldségekből, házilag készített salátát sovány hússal (csirke, hal).

24/L

2010. márc. 3. 13:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló voltam, még annyit teszek hozzá, hogy a fenti módszerrel 6 hét alatt már 5 kg lement. Az övemet egy lyukkal beljebb tudom becsatolni. És jobb lett az emésztésem is. A fogyás 80-90%-ban az étkezéstől függ, a sport pedig nem csak zsírt éget, hanem a keringésre is jó hatással van.

Minden fogyókúrázónak kitartást és sok sikert!!!!

24/L

2010. márc. 3. 13:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Szép munka, csak így tovább ;)
2010. márc. 3. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!