Lányok/nők! Melyiket választanátok fogyáshoz?
A "keserves, fájdalmas" mozgást, sportolást, ami önbizalmat ad és fitté is tesz! Vagy a Norbi kekszes, önsanyargatós nem eszek rendesen, mert ártalmas, igazából tespedős elhitetem magammal, hogy fogyok variációt!
Nem kérek felháborodott hsz-t!
Norbit csak példának hoztam, ennyi erővel mondhattam volna csirkés salátát is... Ne ezt ragadjuk ki.
Egyébként Norbi azt mond mindig, amire igény van...Ő maga is egy kreálmány kitűnő háttért munkával.
ja még annyi ,hogy azzal egyet értek ,hogy ezek a vackok ártalmasak inkább de a tespedőst kihagytam volna ,mert Norbi azért mozog eleget.
19:55- Ez egy anonim oldal.Meséld már el nekem milyen röntgen szemed van ,hogy így megállapítottad a kérdezőről ,hogy kövér?Nekem is kéne ilyen képesség.Azért mert ez egy fogyókúrázó témakörbe feltett kérdés nem biztos ,hogy a kérdező is súlytöbblettel rendelkezik éni 168 cm/52 kg vagyok mégis olvasom mert nekem tetszik.Kövér lennék?Dehogyis...Viszont ezek szerint írásod alapján aki ide kérdést kiír az disznó,kövér sötöbö...Gratulálni tudok a béka segge alatt lévő intelligencia szintedhez.Agyból már ne fogyj nincs mit...
Nem tudom, aktuális-e a kérdés, de leírom a saját sztorimat. Túlsúlyos kamasz voltam. Ugye, beindulnak a hormonok, növekedés, kikerekedtem stb....15 évesen bulémiás lettem, de szerencsére 2 hónap után megjött az eszem és abbahagytam. Akkor megnyúltam 168 cm-ről 175-re, a felesleg nagy része lement, büszke is voltam az alakomra. Nemrég kezdtem sportolni, heti 2-3 alkalommal kardiózok 40 percet (taposógép, szobabicaj), a kajáláson csak annyit változtattam, hogy 12:00 után csak fehérjeturmixot iszom, ha már nagyon éhes lennék (ami ritka), akkor zöldségekből, házilag készített salátát sovány hússal (csirke, hal).
24/L
Utolsó hozzászóló voltam, még annyit teszek hozzá, hogy a fenti módszerrel 6 hét alatt már 5 kg lement. Az övemet egy lyukkal beljebb tudom becsatolni. És jobb lett az emésztésem is. A fogyás 80-90%-ban az étkezéstől függ, a sport pedig nem csak zsírt éget, hanem a keringésre is jó hatással van.
Minden fogyókúrázónak kitartást és sok sikert!!!!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!