Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Melyiket választan...

Lányok/nők! Melyiket választanátok fogyáshoz?

Figyelt kérdés

A "keserves, fájdalmas" mozgást, sportolást, ami önbizalmat ad és fitté is tesz! Vagy a Norbi kekszes, önsanyargatós nem eszek rendesen, mert ártalmas, igazából tespedős elhitetem magammal, hogy fogyok variációt!

Nem kérek felháborodott hsz-t!

2010. febr. 28. 17:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Heti háromszor úszás, görkori, liszt, cukor, tészta, rizs, krumpli nuku. Ennyi a titok.
2010. febr. 28. 18:06
 2/18 anonim válasza:
69%
szerintem a mozgás jobban hat
2010. febr. 28. 18:14
 3/18 anonim ***** válasza:
37%
kedves első olyan mint durum tiszta igenis fogyasztható néha...teccikérteni?
2010. febr. 28. 18:16
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
mozgás! kajáról nem tudok lemondani :) és nem is akarom kihagyni azt ami finom
2010. febr. 28. 18:17
 5/18 anonim válasza:
88%
mozgás,mert az egy idő után a lelkedre is ki fog hatni:) de persze az étrend is nagyon fontos! sok sikert!
2010. febr. 28. 18:24
 6/18 maundrel ***** válasza:

hát lehet hogy én vagyok a h*lye, de én ezt most nem értem. "Norbi kekszes, önsanyargatós nem eszek rendesen, mert ártalmas, igazából tespedős elhitetem magammal, hogy fogyok variációt!" Norbira jellemző a nem evés, önysanyargatás, és a tespedés??

"A "keserves, fájdalmas" mozgást, sportolást" -- miért kellene a sportnak keservesnek lennie?? ez nekem magas, én általában élvezem, ha nem élvezném nem csinálnám :D, és nem is sanyargatom magam :)

2010. febr. 28. 18:37
 7/18 anonim válasza:
Sport. Én már másfél éve ezzel próbálok fogyni, és megy. Minden nap tornázom fél órát és eddig 18 kilót fogytam.
2010. febr. 28. 18:50
 8/18 anonim ***** válasza:
én sportolok is és a kajára is figyelek. de ha a kettő közül kell választani akkor inkább sportolok :D
2010. febr. 28. 19:51
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha Norbi tévedne, ő lenne kövér, nem te.
2010. febr. 28. 19:55
 10/18 A kérdező kommentje:

ma 19:55 magadra ismertél és megsértődtél? Pedig írtam is, hogy felháborodott hsz-t nem kérek!

Pont ilyen válaszokat vártam amik jöttek, kivéve téged!

Milyen érdekes, hogy olyanok nem írtak, akik inkább önámítással várnak súlycsökkenést.

Valószínű azért, mert mélységesen fel vannak háborodva már a kérdéstől is!

Melyik nő lenne képes még név nélkül is bevallani (igazság szerint csak saját magának), hogy ő bizony tesped és csak Norbi és társait eszi, visszasírva 20 éves alakját?

Tökéletes képet kaptam a magadfajta nőkről, akik sértettségüket dühvel reagálják le :)

25/F

2010. febr. 28. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!