Lányok/nők! Melyiket választanátok fogyáshoz?
A "keserves, fájdalmas" mozgást, sportolást, ami önbizalmat ad és fitté is tesz! Vagy a Norbi kekszes, önsanyargatós nem eszek rendesen, mert ártalmas, igazából tespedős elhitetem magammal, hogy fogyok variációt!
Nem kérek felháborodott hsz-t!
hát lehet hogy én vagyok a h*lye, de én ezt most nem értem. "Norbi kekszes, önsanyargatós nem eszek rendesen, mert ártalmas, igazából tespedős elhitetem magammal, hogy fogyok variációt!" Norbira jellemző a nem evés, önysanyargatás, és a tespedés??
"A "keserves, fájdalmas" mozgást, sportolást" -- miért kellene a sportnak keservesnek lennie?? ez nekem magas, én általában élvezem, ha nem élvezném nem csinálnám :D, és nem is sanyargatom magam :)
ma 19:55 magadra ismertél és megsértődtél? Pedig írtam is, hogy felháborodott hsz-t nem kérek!
Pont ilyen válaszokat vártam amik jöttek, kivéve téged!
Milyen érdekes, hogy olyanok nem írtak, akik inkább önámítással várnak súlycsökkenést.
Valószínű azért, mert mélységesen fel vannak háborodva már a kérdéstől is!
Melyik nő lenne képes még név nélkül is bevallani (igazság szerint csak saját magának), hogy ő bizony tesped és csak Norbi és társait eszi, visszasírva 20 éves alakját?
Tökéletes képet kaptam a magadfajta nőkről, akik sértettségüket dühvel reagálják le :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!