Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kellene fogynom?

Kellene fogynom?

Figyelt kérdés

A súlyom alapján egyértelműen azt mondanám hogy igen, de a testem nem hájas, nem vagyok kövér. Ez lehetséges?

kb ilyen vagyok mint ez a lány:

[link]

(170 cm és 66 kg)

Híztam 5 kilót az elmúlt fél évben, de nem érzem magam kifejezetten rosszul a bőrömben. Sportolok is, csak kicsit sokat eszem. De annyira azért nem vészes vagy?

2015. jún. 14. 14:48
 1/4 anonim válasza:
Ha tényleg olyan vagy, mint a képen látható lány, akkor eszedbe ne jusson! Ez ugyanis qrva jó alak :-)
2015. jún. 14. 15:05
 2/4 anonim válasza:
Szerintem ha te így jól érzed magad a bőrödben akkor semmiképp ne fogyózz. Jól nézel ki így is.
2015. jún. 14. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Súly alapján csak akkor mondhatod, hogy tuti kövér vagy, ha nagyon sokat nyomsz... 66 kilóhoz amúgy elég picinek kell lenni a kövérséghez, némi felesles még lehetne rajtad 170 centisen is, de az izomzatod, testalkatod sokat számít.

Mérj testzsírszázalékot, az már mond valamit.

2015. jún. 14. 17:36
 4/4 A kérdező kommentje:

A testzsírszázalékom nem tudom, de nem hiszem hogy nagyon sok lenne. Van hájam helyenként.

Csak azért nem tudom mert az emberek többsége ennyi kilóval nem néz ki valami jól.

Köszi a válaszokat :)

2015. jún. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!