Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 125 kiló vagyok fogytam 20...

125 kiló vagyok fogytam 20 kilót most vagyok 105 és az a baj hogy magamon nem veszem észre. Azt is mondták hogy ilyen nagy súlynál nem veszek észre 20 kilót szerintetek is a nagy súly miatt? És fogom látni majd?

Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok először is, még további -20 kiló és igen, nagyon fogod látni! A felén már túl vagy, kitartás! Azért azt csak észreveszed hogy könnyebb a mozgás és több az energiád?
2015. jún. 13. 06:17
 12/20 anonim ***** válasza:

Akkor bocs, belekavarodtam ezek szerint. Mondtam, hogy nem vagyok egy izomkirálynő. :D

Onnan gondoltam, hogy az én térdemet tavaly műtötték, előtte alig sportoltam, legfeljebb gimiben ezt-azt, de egyiket sem túl rendszeresen. A doki is megjegyezte műtét után, hogy látszik, hogy egész életemben nem sportoltam.

Miután megműtötték, eléggé letapadt az izom, sokkal laposabb és vékonyabb volt a műtött lábam, mint a másik.

Az orvos azt mondta biciklizés vagy úszás (vagy mindkettő). Mivel van szobakeróm, ráültem, és elkezdett vastagodni a lábam. Aztán vettem egy országúti kerékpárt márciusban, és nem csak hétvégéken, de van, hogy a munkahelyemre is azzal megyek, kocsi helyett.

Én úgy látom magamon, hogy cm-ben nem sok változás lett (lett azért itt-ott, de nem sok), sőt kg-ban sem, viszont új ruhákat kellett vegyek, mert így is lógott pár helyen a régi rajtam.

Úgyhogy ennyi. Igaz, felüléseket, fekvőtámaszt csináltam mellette, de mást a térdem miatt nem tudtam. És persze visszafogtam a kaját, főleg a szénhidrátokat. Kólát 8 hónapja nem ittam, energiaitalt sem. Pedig előtte... hajjaj.

Most már azonban szeretnék konditerembe is járni, csak előtte le kellett vetkőznöm néhány gátlásomat.

Szóval bocs, ha hülyeséget beszéltem,én ezt tapasztaltam magamon. Nem értek hozzá. :) Lehet, hogy ez másfajta, mit tudom én. :D

2015. jún. 13. 07:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha a ruháidon már észre lehet venni, ill. a mérleg is mutatja, no meg ha centiznéd a hasadat legalább, akkor az is mutatja...

Valóban azért nem veszed észre magadon, mert minden nap belenézünk a tükörbe!!!

De attól az a 20 kg mégiscsak 20 kg!!!

További kitartást, és egész biztosan nem csak te, hanem mások is fogják látni!!!

2015. jún. 13. 08:05
 14/20 A kérdező kommentje:
Ruhámon észre veszem a fogyást de a mozgásom nem futok 20 métert 5 percig lihegek
2015. jún. 13. 08:32
 15/20 anonim ***** válasza:

105 kilósan még elég megterhelő sportolni. Egyébként egy kövér emberen mindig több az izom mint egy soványon, és ezt az izomzatot érdemes megpróbálni megtartani. Ha mégsem, a fogyásnak akkor is van értelme :).

Kérdező, te minden nap látod magad a tükörben, így nehezen látszik, régi fotók, leeső ruhadarabok azért adnak támpontot. Biztosan fog látszani ha már közelíted a normális súly felső határát (nem tudom neked az mennyi mert nem írtál magasságot).

2015. jún. 13. 08:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Napi rendszeres séta-gyaloglás. Aminek a hosszát, ill. az intenzitását mindig a pillanatnyi állapothoz megfelelően igazítod.

De ha ezt minden nap megteszed, észre fogod venni, hogy egyre könnyebb, és egyre gyorsabb ütemben fogsz tudni mozogni. Én is ezt csinálom már közel egy éve... most már bátran elindulok egy akkora távolságra is, amelyről közel 2 évvel ezelőtt még álmodni sem mertem.

Csak kezdd el, egyik utcáról a másikra, vagy egyik háztömböt, másikat... és majd alakul az!!

2015. jún. 13. 08:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 120 kilóról fogytam le 88-90 kilóra, és meglehetősen látványos, már akkor is volt látványa amikor 10-15 kiló mínusznál voltam, elsősorban a ritkán látott ismerőseim vették észre, de amikor már 20 kiló mínusznál tartottam már azok is észrevették akik napi szinten látni szoktak. Magamon én sem vettem észre, csak a ruháimon főleg a nadrágjaimnál tűnt fel hogy nagyok lettek, meg persze a mozgásom is sokkal könnyebb lett, meg jobban is bírom a fizikai terhelést igaz én izmosodtam is és elmondom neked én magamon akkor vettem észre amikor a tükörben meztelenül állva láttam magamon hogy lóg a hasamnál a bőr és rugalmasabb, lágyabb a tapintása is, de az is elég jól visszahúzódott már de én elsősorban a lábamon meg a combomon vettem észre hogy sokkal vékonyabb lett, meg formásabb, izmosabb.
2015. jún. 13. 09:43
 18/20 anonim ***** válasza:

"Egyébként egy kövér emberen mindig több az izom mint egy soványon"

Ezt hogy érted?

2015. jún. 13. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert több súlyt kell cipelnie minden nap. Én is túlsúlyos vagyok, és a lábaim baromi izmosak, mivel azok viszik a plusz kilókat. Nagy súlyból fogytam nem rég 15kg-t, és mindenki odáig volt a változástól. A fogyás megállt, viszont minden nap bicskázom és teljesen átformált, kisebb méretet hordok, pedig a mérleg szerint semmi. Tudom, hogy az izom nehezebb, mint a zsír, de ennyit számít a mozgás.
2015. jún. 13. 15:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezen egyébként én is gondolkoztam már, hogy aki túlsúlyos, az ugye plusz kiló, tehát ha csak felemeli a karját, lábát, az nagyobb meló, mint egy soványnak. De azt hittem, hülyeség.
2015. jún. 13. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!