125 kiló vagyok fogytam 20 kilót most vagyok 105 és az a baj hogy magamon nem veszem észre. Azt is mondták hogy ilyen nagy súlynál nem veszek észre 20 kilót szerintetek is a nagy súly miatt? És fogom látni majd?
Akkor bocs, belekavarodtam ezek szerint. Mondtam, hogy nem vagyok egy izomkirálynő. :D
Onnan gondoltam, hogy az én térdemet tavaly műtötték, előtte alig sportoltam, legfeljebb gimiben ezt-azt, de egyiket sem túl rendszeresen. A doki is megjegyezte műtét után, hogy látszik, hogy egész életemben nem sportoltam.
Miután megműtötték, eléggé letapadt az izom, sokkal laposabb és vékonyabb volt a műtött lábam, mint a másik.
Az orvos azt mondta biciklizés vagy úszás (vagy mindkettő). Mivel van szobakeróm, ráültem, és elkezdett vastagodni a lábam. Aztán vettem egy országúti kerékpárt márciusban, és nem csak hétvégéken, de van, hogy a munkahelyemre is azzal megyek, kocsi helyett.
Én úgy látom magamon, hogy cm-ben nem sok változás lett (lett azért itt-ott, de nem sok), sőt kg-ban sem, viszont új ruhákat kellett vegyek, mert így is lógott pár helyen a régi rajtam.
Úgyhogy ennyi. Igaz, felüléseket, fekvőtámaszt csináltam mellette, de mást a térdem miatt nem tudtam. És persze visszafogtam a kaját, főleg a szénhidrátokat. Kólát 8 hónapja nem ittam, energiaitalt sem. Pedig előtte... hajjaj.
Most már azonban szeretnék konditerembe is járni, csak előtte le kellett vetkőznöm néhány gátlásomat.
Szóval bocs, ha hülyeséget beszéltem,én ezt tapasztaltam magamon. Nem értek hozzá. :) Lehet, hogy ez másfajta, mit tudom én. :D
Ha a ruháidon már észre lehet venni, ill. a mérleg is mutatja, no meg ha centiznéd a hasadat legalább, akkor az is mutatja...
Valóban azért nem veszed észre magadon, mert minden nap belenézünk a tükörbe!!!
De attól az a 20 kg mégiscsak 20 kg!!!
További kitartást, és egész biztosan nem csak te, hanem mások is fogják látni!!!
105 kilósan még elég megterhelő sportolni. Egyébként egy kövér emberen mindig több az izom mint egy soványon, és ezt az izomzatot érdemes megpróbálni megtartani. Ha mégsem, a fogyásnak akkor is van értelme :).
Kérdező, te minden nap látod magad a tükörben, így nehezen látszik, régi fotók, leeső ruhadarabok azért adnak támpontot. Biztosan fog látszani ha már közelíted a normális súly felső határát (nem tudom neked az mennyi mert nem írtál magasságot).
Nyugi!
Napi rendszeres séta-gyaloglás. Aminek a hosszát, ill. az intenzitását mindig a pillanatnyi állapothoz megfelelően igazítod.
De ha ezt minden nap megteszed, észre fogod venni, hogy egyre könnyebb, és egyre gyorsabb ütemben fogsz tudni mozogni. Én is ezt csinálom már közel egy éve... most már bátran elindulok egy akkora távolságra is, amelyről közel 2 évvel ezelőtt még álmodni sem mertem.
Csak kezdd el, egyik utcáról a másikra, vagy egyik háztömböt, másikat... és majd alakul az!!
"Egyébként egy kövér emberen mindig több az izom mint egy soványon"
Ezt hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!