125 kiló vagyok fogytam 20 kilót most vagyok 105 és az a baj hogy magamon nem veszem észre. Azt is mondták hogy ilyen nagy súlynál nem veszek észre 20 kilót szerintetek is a nagy súly miatt? És fogom látni majd?
Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 21:38
1/20 anonim válasza:
Szerintem lehet érezni, de nyilván a nagy súly miatt nem érzed, illetve fontos lenne, hogy az énképed is változzon a súlyoddal együtt. A ruháidon sem látni a változást?
2/20 A kérdező kommentje:
Észre veszem a ruhámon csak nem látom magamon ám 18 éves vagyok és nem széles csak a hasam nagy
2015. jún. 12. 21:44
3/20 A kérdező kommentje:
Ja igen meg tiszta stria mindenem tiszta piros csíkos a bőröm
2015. jún. 12. 21:48
4/20 anonim válasza:
Hát a számok nem hazudnak. Ha a fogyókúrához mozgás is társul, akkor zsírból fogysz, ha viszont csak attól fogysz, mert túl keveset eszel, akkor sajnos az izomból megy le főként. Ha helyesen tovább fogysz, akkor előbb utóbb láthatóvá válik az eredmény is. A csíkokat pedig érdemes kenni valamilyen testápolóval, vagy shea vajjal szerintem.
5/20 anonim válasza:
Próbálj meg biciklizni, hogy egy kis sporttal is rásegíts a fogyózásra, és épüljön az izmod.
6/20 anonim válasza:
Naponta látod magad, így megszokod a képet, az pedig elrejti a változást. Régi fotó plusz tükör talán segíthet.
7/20 A kérdező kommentje:
Tükörbe láttam változást.Utolsó tisztelek becsüllek mert te legalább nem erről az izomfogyásról beszélsz :)
2015. jún. 12. 22:26
8/20 A kérdező kommentje:
Izomfogyós szöveggel mellőzetek mindenki csak ezt tudja mondani izomkirályok
2015. jún. 12. 22:28
9/20 anonim válasza:
Nem vagyok egy izomkirály(nő). :) De tényleg nem hülyeség amit a mozgásról írnak, tényleg az izom fogy el hamarabb, mint a zsír. Azt izmot könnyebben lebontja a szervezet.
Hidd el, hogy ez így van, nem véletlenül mondják, bár a te tudod. Ha nem bírod annyira a mozgást, akkor csak sétálj, kerékpározz, az is valami. Nem kell konditerembe menni rögtön, nem így értették szerintem.
Amúgy meg egy 20 kg-os fogyás szerintem már szembetűnő, még ha csak a ruháidon is veszed észre. Nem? Ügyes vagy egyébként. Csak így tovább.
A piros csíkok pedig kis idő múlva elhalványodnak majd.
10/20 anonim válasza:
Attól nem lesz izmosabb, hogy biciklizik. Az kardio, zsírégető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!