Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogytam 74 kilóról 64...

Lefogytam 74 kilóról 64 kilóra, de nem látom magam vékonyabbnak, miért?

Figyelt kérdés
Bár az igaz, hogy lötyögnek rajtam a régi ruháim még a gyűrűim is, és kissebb lett a hasam, ha fekszem, nagyon kiemelkedik a csipőcsontom, de olyan, mintha szinte csak 3-5 kilót fogytam volna, senki sem vette észre a fogyásom, bár nem ia figyelnek rám oda. Még -10 kg hátravan, ha végre elérem a célom szerinted már olyan leszek, amilyen szeretnék lenni. Egészségesen étkezem, nincsenek kilengéseim. Köszönöm előre a válaszokat, tapasztalatokat! 169 cm vagyok, 20/N

2015. máj. 27. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy a következő 10 kiló feltűnőbb lesz :)

Én fogytam vagy 20 kilót, félúton még semmit nem vettem észre (mások igen), de most sem igazán látom sokkal kisebbnek a hasam, mivel nem is sokkal kisebb, onnan fogyok utoljára, meztelenül viszont pont az dudorodik felülről nézve s mindig is ez volt a legproblémásabb rész, nyilván erre koncentrálok. Márpedig nekem nincs testképzavarom. Ugrásszerűen jövök rá, hogy fogytam, a hasam pl. a tükörben sokkal jobb, mint felülről :) Az arcom drasztikus lefogyására egy régi fotót megtalálva döbbentem rá, addig észrevétlen volt a változás nekem, aki naponta látom magam a tükörben, s mindig megpróbáltam nem nézni magamra :D

Szóval ezek összetett dolgok, ha egyenletesen fogysz, akkor nagyon eloszlik a fogyás is, ha nem úgy, akkor bizonyos részeid alig változnak, azért nem látod úgy... Köztudott, hogy az ember magán veszi észre a változást legkevésbé, s akik ritkán látják, azoknak tűnik fel a leghamarabb a fogyás. Be kell fejezni a projektet, nincs mese :)

Azt nem tudom, hogy olyan leszel-e, amilyen szeretnél lenni, van, aki homokóra alkatot akar, de ő más alkatú, na az ilyen csalódni fog.

Én tuti nem leszek olyan, mint szeretnék, ahhoz előbb izmosodnom is kell, de utána elégedett leszek, nincsenek mindenféle álmaim, hogy úgy akarok kinézni, mint XY... Egészséges, karcsú, de nem vézna, szolidan izmos testet akarok s ezt hatalmamban áll elérni.

2015. máj. 27. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Higgy a ruháidnak, lehet, hogy még nem "látod" magadon. Sokszor előfordul, hogy egy ducibb ember hiába fogyott, nem látja, mert van egy kis testképzavara.
2015. máj. 27. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez van. Én 170 cm vagyok, 80 kg-ról fogytam 65-re, de ugyanolyan hájas vagyok, mint akkor voltam... Még 10-15 kg-t minimum kell fogynom.
2015. máj. 27. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Napi szinten látod magad, így természetesen eltűnik a változás jókora része.

Engem nem nagyon érdekel mások teste, súlya, így nem is szoktam felfigyelni a változásokra, szóvá pedig akkor se tenném, ha észrevenném.

-De sokat fogytál Julcsa!

-Szóval eddig kövér voltam?!

2015. máj. 27. 14:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Igaz. Be kell fejezni a projectet. Be is fogom és sikeres lesz. :) Bízom benne, hogy 54 kilósan már minden egész másképp lesz. Azért furcsállottam, mert régebben, igaz, akkor még máshol voltam több emberrel éltem együtt, és akkor fogytam 3 hét alatt 73 kilóról 65 kilóra és mindenki észrevetette a változást. Most csak anyámmal élek, aki nem figyel és nem is figyelt rám soha, így érthető, ha ő nem látja. A párom is csak akkor mondta, hogy tényleg látszik és tényleg érzi, hogy fogytam, mikor rákérdeztem, hogy észrevette-e. Meg volt is egy durva beszólása is. :( Köszönöm a válaszokat, összességében nem érdekel, mert magamnak és magamért csinálom.
2015. máj. 27. 15:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia. Diéta mellett végzel súlyzós és aerob edzéseket? Érdemes az izmokat is rendszeresen megedzeni, más lesz az alakod mire eltűnik a zsír.
2015. máj. 27. 18:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert tényleg nem fér bele. Versenyre készülök és nincs saját keresetem sem. Próbáltam, elmentem egy röpiedzésre, ami kemény volt, de még fizetni is tudtam volna, csak az edzés végén közölték, hogy nem vesznek fel új tagot. Biciklizni eljárok, mert azt imádom, bár ugye azt sem tudok mindig. De most jön a nyár a gyakorlatok közé valahogy beékelem a testmozgást. Meg más akadálya is van, étkezési zavaros vagyok, de azt hagyjuk...
2015. máj. 27. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz eljárni edzőterembe, akkor valahogy egyéb módon mindenképp próbálj súlyzós edzést is végezni. Diétànál is vigyázz az izmokra, eddzed meg és pótold a fehérjét.

A zsírvesztés is gyorsabb ha több az izom. Persze diétánál azért küzdünk, hogy minél kevesebb izmot veszítsünk. :)

2015. máj. 27. 22:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Sok fehérjét eszem, ami szerintem jó. Nos én azért küzdök, hogy végre tökéletes legyek. És szárnyalhassak messzire. :)
2015. máj. 27. 22:17
 10/11 szandi1993 válasza:
Én is így voltam vele amikor 11kg-ot fogytam. Pedig látszott mert másik is mondták meg mondják is hogy most milyen jol nézek ki.
2015. máj. 28. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!