Lefogytam 74 kilóról 64 kilóra, de nem látom magam vékonyabbnak, miért?
Biztos, hogy a következő 10 kiló feltűnőbb lesz :)
Én fogytam vagy 20 kilót, félúton még semmit nem vettem észre (mások igen), de most sem igazán látom sokkal kisebbnek a hasam, mivel nem is sokkal kisebb, onnan fogyok utoljára, meztelenül viszont pont az dudorodik felülről nézve s mindig is ez volt a legproblémásabb rész, nyilván erre koncentrálok. Márpedig nekem nincs testképzavarom. Ugrásszerűen jövök rá, hogy fogytam, a hasam pl. a tükörben sokkal jobb, mint felülről :) Az arcom drasztikus lefogyására egy régi fotót megtalálva döbbentem rá, addig észrevétlen volt a változás nekem, aki naponta látom magam a tükörben, s mindig megpróbáltam nem nézni magamra :D
Szóval ezek összetett dolgok, ha egyenletesen fogysz, akkor nagyon eloszlik a fogyás is, ha nem úgy, akkor bizonyos részeid alig változnak, azért nem látod úgy... Köztudott, hogy az ember magán veszi észre a változást legkevésbé, s akik ritkán látják, azoknak tűnik fel a leghamarabb a fogyás. Be kell fejezni a projektet, nincs mese :)
Azt nem tudom, hogy olyan leszel-e, amilyen szeretnél lenni, van, aki homokóra alkatot akar, de ő más alkatú, na az ilyen csalódni fog.
Én tuti nem leszek olyan, mint szeretnék, ahhoz előbb izmosodnom is kell, de utána elégedett leszek, nincsenek mindenféle álmaim, hogy úgy akarok kinézni, mint XY... Egészséges, karcsú, de nem vézna, szolidan izmos testet akarok s ezt hatalmamban áll elérni.
Napi szinten látod magad, így természetesen eltűnik a változás jókora része.
Engem nem nagyon érdekel mások teste, súlya, így nem is szoktam felfigyelni a változásokra, szóvá pedig akkor se tenném, ha észrevenném.
-De sokat fogytál Julcsa!
-Szóval eddig kövér voltam?!
Ha nem tudsz eljárni edzőterembe, akkor valahogy egyéb módon mindenképp próbálj súlyzós edzést is végezni. Diétànál is vigyázz az izmokra, eddzed meg és pótold a fehérjét.
A zsírvesztés is gyorsabb ha több az izom. Persze diétánál azért küzdünk, hogy minél kevesebb izmot veszítsünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!