Milyen ez az étrend?
Reggeli: 3 Kiwi+1főtt tojás+ 2 narancs
Tizórai: 1 alma
Ebéd: hús zöldségekkel
Uzsi: citrom vizzel
Vacsi: garnélarák zöldségekkel
Ha jól számoltam akkor ez az étrend 1150-1200 kalória körül van. Naponta tornászom is s hamar leszeretnék fogyni, szóval csak azt akarom tudni, ha esetleg lenne valami megjegyzésetek ! De azt ne mondjátok, hogy túl kevés, mert én nagyon alkalmazkodó vagyok, főleg ha jó eredményt várhatok
15/L, 158 cm 58kg

Jaja ! Kb ilyesmi érdekel
Nagyon leakarok fogyni, valaki megmondja, hogy májusig sikerülni fog-e ? Persze utánna is folytatom

Majdnem jó.
Reggelire: teljes kiörl. vagy rozskenyér, 1 nagy vagy 2 kicsi szelet, rendes szendvicsnek megcsinálva, sonka, sajt. Hozzá nagyon sok zöldség, paprika, paradicsom, retek, saláta.
Tízórai: jó, de megeheted a reggeli gyümölcsök egy részét is.
Ebéd, vacsi: jó, de ne csak párolt zöldséget egyél, hanem friss salátákat is. Vigyázz, a bolti öntetekben rengeteg cukor van.
Uzsonna: semmi értelme a citromos víznek uzsonnára. Ha reagaszkodsz hozzá, bármikor megihatod nap közben (úgyis mindenképpen sokat kell inni, 2 litert), de uzsonnára egyél gyümölcsöt vagy natúr joghurtot, mert tejterméket sem fogyasztasz. Ha a natúr joghurtot nem szereted, akkor turmixolj bele valami gyümölcsöt + fahéjat, esetleg kis kanál mézet. (A bolti gyümölcsjoghurt, krémtúró stb. nagyon hízlal, tele van cukorral. A natúr viszont kell. Kefír is jó, ha szereted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!