Milyen edzésformát ajánlanátok? Szálkásításhoz, többi lennt.
16 éves lány vagyok. Tini korszakom elején nagyon elhíztam. 13-14 éves létemre voltam 80 kg a 170 cm magasságomhoz. Ezen azóta súlyban és kinézetileg is javítottam. Elkezdtem tömegnövelőzni, és ezáltal izmosodtam rendesen. Egészségesen étkezem, naponta edzek. Az lenne a kérdésem, hogy étrendileg és mozgás terén mit ajánlotok? Mert a hály alatt szép izomzatom lenne csak így nem látszik. Sőt mintha híztam volna.
Köszönöm előre is.
szálkásításhoz diéta kell
zöldség,fehér húsok,sovány túró,tojás,gyümölcs csak mértékkel mert cukrosak
edzésnek meg fuss vagy bringázz
de mindenképp kevesebbet egyél mint eddig (1200-1300 napi kalória)
kérdésed van írj :)
ezeket amúgy nem nagyon szoktam nézni,számolgatni csak simán tudom hogy miben van kevés és sok cucc
de amúgy a fehérje az 2-3g/testsúlykg
diéta kezdetén a szénhidrát 3g/testsulykg
zsírt azt nem tudom,de én kerülöm ahogy csak tudom,minden ételben van zsír szóval ezt így nehéz meg mondani,valamennyit kell enni ebből is de próbálj olyan ételt enni amiben csak nagyon kevés zsír van,de azon kívül amit meg eszel naponta felesleges zsírt ne vigyél be pluszba mint pl. a fehérjénél meg teheted tápkiegésztővel
Nyuszika, figyelj csak!
- háJ
- leNt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!