A rantott etelek sutoben sutve zsirpapiron ugyanolyan hizlaloak mint ha olajban serpenyoben sulve?
Figyelt kérdés
mer a szomszed nom epp itt volt es en regota fogyozom jo sikerrel, es ugy kerultem a paniros dolgokat de ma gondoltam egyet es rantott karfiol karalabe es csibemell lesz zsirpapiron sutobe sutve olivaolajjal megkenve, es annyira eroltette, hogy na most aztan elrontom a fogyast, de en a panirt letekerem es lefutom, zsirt nem sziv fel...nem ertem mi lehet itt a gond, paradicsommal paprikaval uborkaval eszem2015. jún. 8. 12:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem akkora gond, nyugodtam lehet 1-2x egy héten így az étel.
2/3 A kérdező kommentje:
hat en 3,5honap utan eloszor csinalok rantott etelt, szamomra nem okoz gondodt, csak a szomszedno nagyon felcseszett
2015. jún. 8. 12:45
3/3 anonim válasza:
Ha kevesebb benne a zsír, akkor a kalória is. A hízás összetett dolog. Nekem valószínűleg a zsírosabb a kevésbé hizlaló, mert egységnyi kalóriában kevesebb a szénhidrát... Az extra zsír pedig remekül laktat.
Hogy a Te szervezeted és evési szokásaid milyenek, azt nem tudhatom.
Persze sokkal jobb lenne panír nélkül, zsírral ;) De tartok tőle, hogy ott is számít az adott ember működése és étrendje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!