1. ez az ugord át a reggelit
ha éhes a szervezet igen kell az energia, de tápanyag híján nem a zsírokat fogja lebontani hanem az izmokat, mert abból könnyebb energiát nyerni
2. hideg fürdő
" azoknak, akik szív- és érrendszeri problémákkal, vérnyomásgondokkal vagy cukorbetegséggel küszködnek, mellőzniük kell ezt a lépést."
akik túlsúlyosak a 90%-nak van az egyik, vagy az összes ezekből
innentől már hülyeség az egész
Ha megfelelő az étel mennyisége és összetétele, semmi oka a testnek jelentős mennyiségű izmot bontani. Főleg reggeli kihagyákor, az inzulin és a vércukor lent van, a glükagon emelkedik inkább, nem? Ami a zsírbontás irányába hat. Elég sokaknál működik az ilyesmi, viszont soha nem támogatom a reggeli elhagyását, ha valaki éhes. Aki éhes, az egyen.
A hideg fürdő lehet, hogy valamire jó, de engem senki rá nem venne :)
Kávét rengeteget iszom (ha élénkítene, nem innám, milyen már beavatkozni a testünkbe ilyesmikkel. így se tudom, hogy jó-e, de valami mankó jól jön s szeretem az ízét. majd egyszer elhagyom), de nem szeretem, ha kötelező egy fogyókúrában, értelmetlen gondolatnak tartom. Zsírégetésre a kalóriadeficit és a megfelelő étrend való, nem? Minek kell még játszani vele stimulálószerekkel?
3 étkezés és 120g ch biztos sokaknak jó, nekem mindkettő jóval kevesebb, az ő módszerével én nem tudnék fogyni, a paleo elején ettem ilyen sok szénhidrátot, éhes lettem tőle.
Úgyhogy én maradok a sajátomnál, de ordító hülyeségeket nem találtam benne, ami jó pont. Csak éppen... Egyediek vagyunk. Ne erőltessük rá magunkat valaki más diétájára... Találjuk meg a saját módszerünket.
Ez miért módszer?
Reggelit sokan kihagyják, mert egyik Kőtáblába sem volt vésve, hogy egész nap zabálni kell (mondjuk én eszem egész nap, de ez magánügy).
Bármelyik étkezést el lehet hagyni, napi 1 kajálás untig elég. A lényeg, hogy amit megeszünk az mennyire nem szemét. Lehetőleg, ugye nem szemét amit eszünk?
Hidegfürdő jó, nézzünk utána a hideg adaptációnak. Csinálnia kellene mindenkinek. Mondjuk ezt én is csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!