Mit gondoltok erről a fogyókúrás módszerről?
Nos, az a helyzet, hogy kb. 2013. júniusában kezdtem el igazán fogyózni (ugrókötelezés és szobabiciklizés, étrendemen is jelentősen változtattam), mert már nagyon zavart ahogy kinéztem… Szóval akkor voltam 61,6 kg egy iskolai felmérésen, és a tanár is megjegyezte, hogy „ez nem sok kicsit”? Akkor döntöttem el, hogy keményen belehúzok, hogy lefogyjak. Nyáron napi 40 perc ugrókötél és szobabicikli (kivéve fél hónapot, amikor a mamáméknál nyaraltam). És amikor iskola elején volt egy újabb felmérő akkor már 58,7 kg voltam. Ennek örültem is, de az igazi célomtól ez nagyon messze van. De nem is magyarázok tovább, inkább a lényegre térek. Most 8.-os vagyok, és ballagásra szeretnék lefogyni. Inkább nehogy túlozzak, szűk 8 hónapban számoltam. Annyi idő alatt szeretnék leadni kb. 10 kilót. Ha folytatom ezt a fogyókúrát, akkor mennyi az esély, hogy sikerül? (Fehérkenyér helyett rozskenyeret eszek, rendesen reggelizek, ebédelek és vacsorázok, édességet mellőzöm.)
14/L, 155cm, jelenleg 58,5 kg.
Nagyon dicséretes, hogy igyekszel.:)
De közel 4 hónap alatt többet is lehet fogyni, szóval valami hiba van a rendszerben.
Miket eszel egy átlagos napon?
Tényleg nagyon jó, és sikerülni is fog.
A gabona golyót szerintem már el is felejtheted.
Cukros, az nem jó.
Egyél rozs kenyeres szendvicset sonkával, paradicsommal, paprikával.-majonézt meg ilyeneket ne tegyél bele.
Suliban tízóraira ehetnél almát vagy körtét.
Ebédre amit Anyukád főzz, de ne legyen zsíros, cukros, lisztes, panírozott, szóval inkább az egészségesebb kaják menjenek.
Vacsorára szerintem a szendvicset hagyd, inkább sok sok zöldség, főtt tojás, natur szelet, hal, vagy ha marad ebédről pl zöldségleves az jó.
Vagy ha szereted megpróbálkozhatsz a túróval.
Sósan körözöttnek paprikával, paradicsommal nagyon finom, reggelinek kenyérre is kenheted.
Vagy fahéjjal kikeverve nagyon finom, esetleg egy kis reszelt almával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!