A sok mozgás tényleg nem tesz jót? Ezért nem fogyok most?
Valahol olvastam, hogy nem egészséges a sok mozgás. Bár nem indokolta meg a kommentelő, hogy miért nem.
Február óta 9 kg-ot fogytam. Kezdetben heti 2x-3x 1 órás tornával. Olyan márciusban tértem át a mindennapi 70 perces tornára. Kb 3-4 hete pedig minden nap 90-100 percet tornázok, de mostanában szinte nem is fogytam. Csak egy nagyon keveset, max 1 kg-ot. Amit furcsának találok, mert rengeteget mozgok. Rendesen is eszek már. Kezdetben a napi 1000 kcal sem volt meg. De már napi 1200-1300 kcal-t is eszek. De azért ez sem annyira sok, szerintem.
Lehetséges, hogy a sok mozgás miatt nem tudok fogyni? Szerintetek "árt" a sok mozgás? Köszönöm a válaszokat!
"Lehetséges, hogy a sok mozgás miatt nem tudok fogyni? "
Kizart.
Köszönöm a válaszokat! Gondolkoztam rajta, hogy valami keményebb sportot elkezdek.. :)
Most 61-62 kg között mozgok, de még mindig hájas vagyok, úgyhogy még vissza van jó pár kg. (168 cm vagyok egyébként.)
A sok mozgás csak abban az esetben egészségtelen, ha versenyszerű sportoló vagy, mert pl izületi károsodások, porckopások léphetnek fel, de a versenyszerű sportolók nem úgy veszik igénybe az izmaikat, a testüket, mint te, még ha minden nap 2 órát edzel is.
Lehet azért nem fogysz, mert már nincs hova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!