Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Számít valamit ha csoki...

Számít valamit ha csoki helyett diákcsemegét eszek?

Figyelt kérdés
Ha nagyon megkívánok valami édességet, "telítősebbet" (főként menstruáció előtt..) nyerek valamit, ha diákcsemegét eszem csoki helyett, vagy mivel előbbiben is jó sok a kalória kb. ugyanott vagyok?
2015. jún. 4. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Mazsola... szotyi.. mogyoró.. pfff, akkor én inkább csokit eszek.
2015. jún. 4. 17:12
 2/11 A kérdező kommentje:
:) Szerintem finomak, de az biztos, ha ugyanolyan horror mennyiségű kalóriát viszek be velük, akkor nem áltatom magam, és inkább ritkán eszem csokit, minthogy bespájzoljak mogyikból aztán észre sem veszem mitől álltam meg a fogyásban.
2015. jún. 4. 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Én se az ízére pff-ögtem. :D
2015. jún. 4. 17:27
 4/11 anonim válasza:
49%
Hogy lehet úgy élni hogy folyamatosan azt nézed mit ehetsz és mit nem,miben mennyi kalória van?Az élet és az ételek azért vannak hogy élvezzük őket...személy szerint én ezt tuti nem bírnám...
2015. jún. 4. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Kalóriát úgyis be kell vinned a csomót, megteheted ilyesmivel is. Legalább nincs benne cukor, jó esetben. Étkezésnek tekinted és kész.

Én napi tizenpár deka olajos maggal fogytam (rengeteg egyebet is ettem, persze, nem koplaltam), csak épp nem nasiként, mert úgy nem sokat értem volna vele :) Ma már menne akár úgy is, de akkoriban szerettem sokat és hosszan enni.

2015. jún. 4. 17:50
 6/11 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod! :) Jó hatással van a szervezetedre meg minden, de én inkább azt mondom, hogy vegyél olyan étcsokit, aminek magas a kakaótartalma. (70-90%) És ha nagyon megkívánod a csokit, egy kockát bekapsz belőle. :) Egy kis elhatározoottásg is kell hozzá, bár nem tudom, hogy mennyire bírnál sokat enni belőle: :)
2015. jún. 4. 18:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Jaja, az étcsoki jó :) Bár én kerülöm, mert nekem feleslegesen cukros, a saját csokiszószom pedig nem, bár már arról is eléggé leszoktam. Node a kérdező még nem.

A 70-80%-os szerintem teljesen jó, fölötte inkább kakaóport eszem, ugyanolyan keserű, de legalább nem cukros :) De ez ízlés dolga, gyerekként csak tejcsokit ettem, ma már azt soha, iszonyat édes és feleslegesen cukros és laktózos... :D

70%-osból könnyű 1-2 kockát enni (vagy ha picik, akár 4-5-öt, az is csak pár gramm cukor), valahogy elég. Tejcsoki vagy töltött étcsoki? Elpárolog seperc alatt egy tábla, valahogy ez sokunknál ilyen.

2015. jún. 4. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a csokis zabkását: édesítőszerrel csináld és kakaóporral.(zsírszegény,nem cukros) szerintem nagyon finom és csillapítja az édesség iránti vágyat ;)
2015. jún. 4. 18:44
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Fú, az étcsokit annyira rühellem, hogy akkor már simán kibírom, hogy inkább nem eszem egyáltalán.:D De a zabkását lehet, hogy kipróbálom!:)

2015. jún. 4. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:

A zabban is rengeteg szénhidrát van, szóval szinte mindegy...

Pár szem mandula nem lehet gond.

2015. jún. 4. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!