Szerintetek sokat fogytam 1hét alatt?
Férfi 183cm 115 kg ról indultam,mindíg is szerettem mozogni,de éreztem, hogy ideje lenne elkezdeni diétázni.1 hét alatt 5 kg ment le.Nem vagyok éhes stb...Napi étrend
Reggeli általában abonett kenyér 2-3 paprikával sajttal,vagy 1 tojás vagy 2-3 virsli
Tízórai ugyan ez.
Ebéd csirke mell vagy pulyka mell pirított zöldségkeverékkel.
Vacsora ami maradt ebédről
+1 kanál whey star reggelIrén.
Szerintetek ez kevés?
A reggeli, tízórai rém kevés, a többihez nem írtál mennyiséget, de ha a reggeli stílusában eszed az eleve kalóriaszegény ételeidet, az alig valami.
Valószínűleg koplalsz, viszont ha nem azt tennéd, akkor se lenne meglepő 3-4 kiló az első héten, elvégre szénhidrátszegényen eszel, gondolom, korábban nem, úgyhogy kiürültek a glikogénraktáraid és sok vizet vesztettél, salakanyag is bizonyára kevesebb van... S nyilván valami zsírt is vesztettél már, izmot inkább csak akkor, ha nagyon durva a kalóriadeficited, de az nem lehet jelentős.
Férfiaknál főleg nagy súlycsökkenés tud lenni ilyenkor, a szénhidrátszegény, kalóriamegszorításos fogyás kezdetén.
Végül is előttem leírták már a lényeget, jól csinálod szerintem is.
Mondjuk ez nem koplalás azaz nem éhezteted magad, akkor csak az izomból menne le elsősorban, a zsírból meg nem sok.
A lényeg hogy figyelj a testedre, ha úgy érzed hogy egyik-másik nap többet kell enned akkor meg ne legyen bűntudatod!
(és később majd ha lesz kedved akkor figyelj a hús minőségére is, én a nekedterem oldalról szoktam venni a tojást meg a húst, ott mindig jó minőségű házi cuccok vannak)
4 válaszoló
Falun élek ahol ugye házi a tojás a csirke stb..
5-ös. -.-
jajj már kötekedsz megint? -.-
Nem érted a lényeget?
Hogy egyrészt személyfüggő. Mert van akinek olvad le a zsírja ha eldönti.
Másrészt a koplalás egészségtelen, ha te ezt akarod cáfolni és még ebbe is belekötni az a te bajod, élj úgy ahogy akarsz de másokat ne károsíts.
7-es vagyok, bocs hülye választ küldtem.
Nem személyeskedés volt a célom, most már mindegy.
Annyit még hozzá tennék, hogy van akinek olvad le a zsírja, de nem ez a leggyakoribb, hanem az, hogy a súlyt vesztő embereknél sokszor előfordul megtorpanás, de ilyenkor sem kell feladni, ha egy ideig stagnál a dolog. A szervezetre figyelni kell, hogy épp min megy keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!