Gyorsan szeretnék fogyni. Segitenétek?
OK, nem cseszegetlek. Csak mondd meg nekem, miért akarsz alaktalan, amorf csaj lenni, kevés izommal, csont, minimális izom, zsír, bőr felállásban?
Miért akarod a nyári szüneted harmadát kórházban tölteni?
Miért akarod, hogy bikiniszezonban úgy lógjon a bőröd, mint a sharpei kutyáké?
Miért akarod az izomból vesztett kilóknak utána a dupláját visszahízni háj formájában?
Miért nem akarsz emiatt soha életedben gyereket?
Ugyanis csak így lehet!
Ha ezeket megválaszolod, már mondom is a módszert...
Vágd le az egyik lábad. Az gyors, egyszerű és egészségtelen, tehát neked pont ideális.
De lehet, hogy inkább a nyakad fölötti gumót kéne lemetszeni, a lábadat valószínűleg többet használod.
Nem azért nincs pasid, mert nem nézel ki jól (teljesen normális súlyod van), hanem azért, mert meg vagy zakkanva. 40 kilósan végképp nem fogsz kelleni senkinek.
Inkább térj észre, ha meg nem tudsz mit kezdeni magaddal, csinálj guggolásokat vagy rohangálj fel-alá a lépcsőn. Attól jó segged lesz, és máris többet tettél a külsődért, mint bármilyen koplalással.
Igen, én is rá vagyok kattanva a KalóriaBázisra mostanában.. És én sem ehetek anélkül, hogy lelkiismeretfurdalásom ne lenne (vagy ki ne hánynám:( ).
Amugy nem mondtam, hogy nincs pasim! Ő elfogad, csak én nem tudom magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!