HRena kérdése:
Segitenétek pár kilót fogyni? (a többi lent |) V
Figyelt kérdés
Egy 13éves 163cm magas 57kg-os fiú vagyok.Azért szeretnék fogyni mert pl:.Amikor veszek egy nadrágot az nekem combban kicsit szűk pedig a méretem ha eggyel nagyobbat veszek az meg lötyög rajtam. Úgyhogy szeretnék fogyni combból és hasból ti mit mondtok,ajánlotok köszi előre is a segítséget?(csak pár kilót szeretnék fogyni 2-6)2013. szept. 4. 15:22
1/2 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért akarsz fogyni. Nekem is erősek a combjaim de ez nem jelenti rögtön azt, hogy hájas is. A gatya jobban feszül a combomon mint a vádlimon. Na és? De ha mindenképpen le akarsz adni pár kg-t a futást biciklizést és az erősítést (comb,has) ajánlom + egészséges táplálkozás. 13/l
2/2 anonim válasza:
Egy fiúnál,akiből lassan férfi lesz,ideális súly a 163 centihez 57kg. Ha majd férfiasodsz több is belefér(de persze nősz is mostanában így sokat alakulsz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!