Sokkal rosszabb dolgokat ehetsz, mint a rizs... Nekem semmi bajom nincs vele. Már ha más eszi, mert nekem nem fekszik a szénhidrátdús táplálkozás, főleg fogyáskor, de másoknak nagyon jó lehet. Még ha mondjuk kevés is lenne a fehérjéd mára (gondolom, nem ettél sok lazacos nigiri sushit, bármilyen jó is az, az egyik kedvencem), holnap pótolod.
2015. jún. 1. 20:19
2/10 anonim válasza:
Láttál te már kövér japánt?
2015. jún. 1. 20:27
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most már rendben vagyok. :)
2015. jún. 1. 20:28
4/10 anonim válasza:
Rossznak biztos hogy nem rossz, de rizses kajákkal tipikusan lehet hízni és fogyni is. Nagyon a saját inzulinérzékenységeden és a megevett mennyiségen múlik, ha minden nap 5000 kcal rizses szusit eszel, az jó kaja marad, de hát ha ez sok rizst jelent, az feltételezi hogy idővel jó szumós lehetsz még.
Mértékkel úgymond belefér.
2015. jún. 1. 20:36
5/10 Shai-Hulud válasza:
"Láttál te már kövér japánt?"
Igen. Az összes szumós kövér.
2015. jún. 1. 20:53
6/10 anonim válasza:
Hogy mi jó, és mi rossz ízlés kérdése.
2015. jún. 1. 21:08
7/10 anonim válasza:
Az összes szumós jóféle disznón hízott meg. A sushitól nem valószínű hogy bárki elhízna.
2015. jún. 1. 21:34
8/10 Shai-Hulud válasza:
Ezt nem is mondtam. De csak azt kérdezték, láttam-e már kövér japánt. És igen, a szumósok kövérek.
Az már egy másik kérdés, hogy mitől. :)
2015. jún. 1. 21:38
9/10 anonim válasza:
Fehér rizs tökéletes zöldséggel meg hallal. vagy más hússal.
2015. jún. 2. 11:29
10/10 anonim válasza:
Rengeteg jóféle ember fogy jóféle disznóval, mert a zsírnak, de még a húsnak is sokkal alacsonyabb az inzulinválasza mint a rizsnek. Nem tudom hogy a disznóhús 140 éves életkort megcélozva mennyire jó táplálék, de hogy akut módon hízást, inzulinrezisztenciát és hasonlókat nem okoz, azt egyelőre tudni véljük. Eléggé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!