Hogyan tudnék lefogyni 3-4 kilót?
Figyelt kérdés
168 centi magas vagyok és 50 kiló. Mások szerint vékony, de én szeretnék fogyni. Csak addig, hogy meg legyek elégedve önmagammal. Tudtok valami módszert ami nem túl drasztikus?2015. máj. 31. 09:25
1/5 anonim válasza:
Egy két hónapig vacsorára csak zöldség vagy gyümölcs, és lemegy 5-6 kiló. Nekem ezzel 3 hónap alatt 9 kiló ment le, és nem túl drasztikus, csokit is ettem csak inkább délelőtt, hogy le tudjam mozogni. Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Szia!Első sorban milyen gyakran sportolsz,eszel zöldséget/gyümölcsöt?
Másodszor neked nagyon jó alakpd lehet így is!50 kiló 168 centihez nagyon jó----szerintem!-----
4/5 anonim válasza:
168centihez 46-47 kiló nem egészséges, arról nem is beszélve, hogy utána megint kell majd pár kilót fogynod, hogy meg legyél elégedve magaddal.
5/5 A kérdező kommentje:
Heti egyszer van táncom, de az inkább csak felpörget. Mostanában kevesebbet eszem zöldséget meg gyümölcsöt. Zöldséget tésztával szoktam, ami nem túl jó. Gyümölcsöt meg inkább csak desszertnek. De akkor kipróbálom, hogy vacsorára azt eszem.
És nem szándékoztam anorexiás lenni. Csak szeretném tartani ezt a 46-46 kilót
2015. máj. 31. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!