Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 30 min futassal majusra...

Napi 30 min futassal majusra leadok 8kg? 20/fiu (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Mar egy hete minden este jarok futni, mert nyarig le szeretnem adni a felesleges kilokat. Ez sikerulhet napi 30min futassal, es az etrendem valtoztatasa nelkul?
2010. febr. 26. 13:13
 1/9 anonim válasza:

Ha egészségesen étkezel, pl. nem gyorskaja meg minél kevesebb cukros étel (pl. csoki) meg cukros ital akkor lehet, de sztem. étrend változtatás nélkül nem lehet fogyni. Egyél sokat de egészségeset, meg az se mind1 most hány kiló vagy mert nyilván 100 kilóbol könnyebb leadni 8-at mint mondjuk 80-ból. A 30 perc futás nem rossz, de kéne mellette vagy pár felülés vagy egy kis kondizás, mert az lenne a legjobb ha a zsírt leadnád és közben izmot csinálnál.

Remélem segíthettem.

2010. febr. 26. 13:24
 2/9 A kérdező kommentje:
koszi a segitseget, maskulonben most 84kg vagyok es 176cm
2010. febr. 26. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Étrend változtatás nélkül kövér maradsz. Sokkal fontosabb, mint a futás, bár az is rengeteget segít, főleg ha minimum 40-50 perc naponta.
2010. febr. 26. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Az alakod 70%ban a kajától függ és csak 30 a sporttól!!!
2010. febr. 26. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha egészségesen kajáltál eddig, de nem sportoltál, akkor fogyni fogsz. Nehéz megmondani, mennyit és mikor.

Ha egészségtelenül zabálsz (cukor, fehér liszt, kevés növény, műkaja), és nem változtatsz rajta, akkor nem.

Ha eddig is sportoltál, akkor kajaváltoztatás nélkül nem.

2010. febr. 26. 14:03
 6/9 A kérdező kommentje:
eddig soha nem sportoltam semmit, az etrendem meg abbol all, hogy amikor ehes vagyok akkor eszek ami van:)
2010. febr. 26. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ha nem sportoltál fogyhatsz étrend változtatása nélkül is ha mostanság stagnált a súlyod. Én is 20 vagyok pár kiló feljött fél-egy éve kb elkezdtem heti háromszor futni rá 3 hónappal kondizni is heti 2 szer.

Akik meg nyögik a szövegüket hogy egészséges táplálkozás azok egyék a leveleiket. Én azóta is mindenből ugyanúgy eszek és lefogytam sőt izmosodtam.(Pl sose gondoltam hogy lesz kockás hasam:D)

2010. febr. 26. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó: te meg egyed a megdonálcot aztán haljál meg majd 65 évesen szívelégtelenségben.
2010. febr. 26. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja lehet, hogy izmosodtál, de azért esznek sportolók tisztán, mert hamarabb fejlődnek tőle, meg nem zsírosodnak annyira. De te tudod, egyed azt a szart, én jobban örülök ha tudok enni egy adag csirke+rizst, mint hogy 1 olyan szart megennék. Az 90% szemét, nem vágom az emberek mért szeretik a szemetet...
2010. febr. 27. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!