Ez a nő vékonynak számít?
Figyelt kérdés
Mintha csak magamat látnám, azt leszámítva, hogy egy deka mellem sincs. Bár gyanítom, neki is csak szilikon.
Egy ilyen alakú nőnek soha nem lehet igazán vékony lába?:( Szerintetek jó alakja van? (a fejét ne nézzétek:D)
2015. máj. 23. 20:53
2/13 A kérdező kommentje:
és ő? ő is hasonló, csak a combja teltebb kicsit
2015. máj. 23. 21:02
3/13 anonim válasza:
Igen, vékonynak számít, és combja is vékony a felsőnek, a második combját nem néztem.
4/13 schocko válasza:
Azért merész dolog magadat Micaela Schäferhez hasonlítani...
5/13 anonim válasza:
Mi az hogy gyanítod? :P
A vak is látja
6/13 A kérdező kommentje:
Miért merész? Mondtam hogy nincs mellem, ez azért erősen rontja az összképet..:D
De legalább arcra szép vagyok. Jó alakja van, de igazából nem olyan kirívó ez, széles csípő, vékony felsőtest, szép derékív..
2015. máj. 23. 21:28
7/13 anonim válasza:
Valóban merész összehasonlítás, ennyire csúnya egész biztosan nem lehetsz. Sem arcra, sem testre. Egyébként igen, vékony, a lábai is vékonyak. De ez nem szép.
8/13 A kérdező kommentje:
Arcra tényleg gázos, de testre miért csúnya? A melleivel túlzásba esett, aránytalanul nagy, és mű hatású, de egyébként szerintem szép alakja van.
2015. máj. 26. 22:20
9/13 anonim válasza:
Nemtudom szerintem nagyon undoríttó ez a nő!
10/13 A kérdező kommentje:
teljes egészében tényleg az:D de ha a fejét és a melleit nem nézem, és egy kedves szép arcot képzelek az eredeti arca helyére, akkor szerintem jó teste van. de ízlések és pofonok.
2015. máj. 31. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!