Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen test számít vékonynak...

Milyen test számít vékonynak vagy ideálisnak a fiúknál?

Figyelt kérdés

küldjenek már képeket a fiúk az ideális testről

én 16éves vagyok 173 cm és 54 kg most fogyózom, mi lenne az ideál?

2013. nov. 3. 13:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ne fogyj, hanem mozogj.. :)

Minden pasinak más jön be, az tuti. Valaki a nagyon véknyakat szereti, más a picit ducibakat, de a kövérek az átlagnak nem jön be, de te ne fogyj.

A formás csajok általában mindenkinek bejönnek.

2013. nov. 3. 14:04
 2/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk ő:

[link]

De hopsz, ő 9 kilóval több, mint te, miközben ugyanolyan magas.

Mozognod kell, nem fogynod!

2013. nov. 3. 14:06
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha küld neked egy fiú képet egy 160cm és 80kg-os nőről,egy másik 180cm és 50kg -os nőről akkor mit csinálsz?

Te mi alapján Ítéled meg a pasikat?

Pl.tök jó fej tudsz vele dumálni,nevetni(szóval nagyon jól érzed magad a társaságában)és tetszel is neki....de Ő nem egy Brad Pitt akkor elhajtod meg nem felel meg a kor ideáljának?

Még egy szerintem olyan, hogy ideális nem létezik...

Gondolj arra,van egy csodálatosan szép nő(külső)forognak utána a pasik irigykednek rá a nők....de meg ne szólaljon mert buta mint a tök.

2013. nov. 3. 14:29
 4/16 anonim ***** válasza:

Arcra nem mindegyik tetszik, de a testük jó. Nem csont amivel a kutya játszik, de szép feszes.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 3. 14:47
 5/16 anonim ***** válasza:
Jó képeket küldtek, így van! Sőt, alighanem ezek a formák már csúcskategóriások.. de lehet gyúrni hasonlóért.
2013. nov. 3. 15:02
 6/16 anonim ***** válasza:

A küldött képeknél jobbat bármelyik csaj megcsinálhat... kérdés van e hozzá kitartás. De egyáltalán nem lehetetlen.:P

Én lány vagyok, de azért válaszolok, hogy szerintem mi a jó.

Pl. Sophie Guidolni és Andrea Pasutti alakját nagyon szívesen elfogadnám. (De nem csak ülök és várok, teszek is érte, hogy egy nap valami hasonlóm legyen.:))

2013. nov. 3. 16:08
 7/16 anonim ***** válasza:

Sophie Guidolni

Szerintem én is elfogadnám. De a kockás női has mindig kétes megítélés alá fog esni. Mivel ez már nem tartozik hozzá a nőiességhez - de rengeteg munka kell hozzá.. minek.. :)

2013. nov. 3. 16:16
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem fogyj le 45 kilora vagy inkabb 43 ra , a 170 es magassagoshoz az lenne az idealis , igy köver vagy
2013. nov. 3. 16:20
 9/16 anonim ***** válasza:
43 kilonál mar könnyen viszik a koporsodat is
2013. nov. 3. 16:21
 10/16 anonim ***** válasza:

:D

Utolsóóóóó xD

Most miért? Inkább küldjön magáról képeket.

2013. nov. 3. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!