Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nőies test hány kilot jelent...

Nőies test hány kilot jelent 168cm -es nonél?

Figyelt kérdés

2013. okt. 13. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez inkább a testarányoktól függ, nem a kilóktól. Persze normál keretek közt, de egy túlsúlyos nő is lehet nőies, lásd plus size modellek.
2013. okt. 13. 21:15
 2/5 anonim válasza:

Szerintem ez változó,nincs pontos érték.Magamból kiindulva 161cm magasságomhoz vagyok 52 kg,BMI szerint ez sovány,de szerintem inkább átlagos testalkat vagyok.Számításba kell venni azt is,hogy kinek milyen az izom "felépítése",mármint inkább izmos,vagy csak simán zsír(mert pl. nem tornázik stb.),mert lehet valaki 168 cm-es és 58kg-os,de izmos,vagy teltebb(nem mindegy)...remélem érted..

22L

2013. okt. 13. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Eleg relativ,mert függ csontozattol,izomzattol,testfelepitestöl,mennyire vagy keskeny vagy szeles stb.De a lenyeg,hogy semmikeppen ne csussz 50 kg ala(keskeny felepitesnel)!!!A gebe alkat nem nöies,es nem is vonzo.Ha masszivabb felepitesü vagy,akkor lehetsz 60 kg-val is szep nöiesen karcsu.

En 1 cm-vel vagyok kisebb töled,es kb. 52 kg.Mindenki szerint igy jobban nezek ki,mint pl.46 kg-val:).

2013. okt. 13. 21:18
 4/5 A kérdező kommentje:
széles csipőm eléggé
2013. okt. 13. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor olyan 65 kilóig még jó vagy.

Ha hasra hízó típus lennél, akkor mindenképp 60 kiló alatt kéne lenned, hogy ne tűnj terhesnek.

2013. okt. 13. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!