Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen test számít vékonynak...

Milyen test számít vékonynak vagy ideálisnak a fiúknál?

Figyelt kérdés

küldjenek már képeket a fiúk az ideális testről

én 16éves vagyok 173 cm és 54 kg most fogyózom, mi lenne az ideál?

2013. nov. 3. 13:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

7-esnek

Szerintem teljesen korrekt hasa van.:D Amúgy ja, a pasik félnek a kockás hasú nőktől. Viszont mondjuk ha nem lenne annyira leszálkásodva, neki se lenne annyira kockás a hasa.

Viszont Pautti alakja is állati jó a képeken, pedig a legtöbbön nincsen ott a 6 pack:)

2013. nov. 3. 16:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért ? Lattam mar 38 kilos szep lanyt! Igaz , ravatalon

De 38 kilo az egy jo suly

2013. nov. 3. 16:50
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyon rendben van!

Nemtom hogy vannak más 'pasik', én azzal kezdem, hogy nem dobnám ki az ágyamból.. De ennyi munkát nem követelnék meg nőtől csak az alakjáért. Ha jólesik edzeni akkor persze.. lehet.

Bár mosogathatna vagy jógázhatna is :)

2013. nov. 3. 16:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Jo nö 38 kilo alomsuly, nem eszik csak sikal egesz nap surol hogy kondiba maradjon! Alomnö alomsullyal
2013. nov. 3. 16:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Fogyjál EL teljesen, az lesz a legjobb mindenkinek, az agyzsugorito dietiaid utan
2013. nov. 3. 17:01
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a pozitív segítőkész válaszokat, a rosszaknak meg bocs, hogy élek:))))))))))
2013. nov. 15. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!