Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én ezt nem tudom elhinni....

Én ezt nem tudom elhinni. Tényleg anorexiás lennék?

Figyelt kérdés

Szüleim azt mondják, anorexiás vagyok... azaz nem mondták ki nyíltan, csak szóba jött, és akkor célozva lett rá, hogy keveset eszem, akárcsak az anorexiások. De én nem érzem magam anorexiásnak... bár azt elismerem, hogy keveset eszem. Ma is ettem egy halat, két almát, meg egy natúr joghurtot... és hát, ez azért van, mert kövérnek tartom magam, és fogyózom...

Most anorexiás lennék?

2010. febr. 25. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Itt a tavasz, járj el kocogni! Étkezz egészségesen és egyél napi 1200 kalóriányi táplálékot!

2-3 hét múlva már eléred az álom súlyt és alakot. Csak rendszeresen járj kocogni mellette!

166cm-hez tökéletes a súlyod, én 162 cm vagyok és 50,5 kiló, de én is úgy érzem, hogy van a derekamon:)

Max. 51 kilóig fogyj, és inkább mozgással formáld az alakodat!

2010. febr. 25. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy az...ha tényleg az lennél ez a kérdés fel sem merült volna benned mer a beteg nem ismeri be hogy beteg általában mindig csak a végső helyzetben amit halál követ(valaki már mégse bír állni).Szerintem ne játssz divat anorexiásat nagyon nem leszel menő.Amúgy az ,hogy anyud vékony nem jelenti ,hogy te is az leszel 7 generációra visszamenőleg örökölheted a tulajdonságokat
2010. febr. 25. 22:11
 13/13 anonim ***** válasza:
amúgy meg én 168 cm és 50 kg vagyok mozgással és ésszerű diétával.Ennyi..
2010. febr. 25. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!