Fitness gyakorlatok szivbetegnek? Reszletek lent

Szia
Én 30/nő vagyok,hasonló gondokkal.Elég sok Dvd-t letöltöttem,és kipróbáltam mire megtaláltam a nekem valókat.
Pilates,Norbi duci tréning(nem nagyon megerőltető)1,2 rész,Leslie Sanson sétái.
Pilatest,és a sétákat megtalálod a Youtub-on,Norbit a Barbara blogshopról töltöttem le.
Ezek segítségével fogytam eddig 10,5 kilót szeptembertől.
Nekem se sietős.Még 5-8 kilót kellene ledobnom,de az már nehezebben megy.
Ma próbáltam aerobicozni(hátha eddzettebb vagyok),de nem megy.Nagyon hamar kifulladok.
Sok sikert,és jó egészséget!

Szia.
Norbinak az új dvdje elvileg pont olyanoknak van ktalálva akik nem tudnak ugrabugrálni, viszont szeretnének fogyni.
Karate-fit a címe, mostanában csinálta Norbi, mivel már ő sem ugrálhat a szíve miatt. Szerintem egy própát megér, keress rá a neten. Én még nem próbáltam, de Norbi régebbi tornáival fogyóztam mindig nagy sikerrel, úgyhogy nekem csak jó tapasztalataim vannaka tornáiról.
Amit az előző válaszalo is írt, Leslie Sansone sétálós dvd-i is nagyon jól, engem a 4mérföldes rendesen kifárasztott, de vannak rövidebb távú sétái is.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!