Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás ennyire elronthat egy...

Fogyás ennyire elronthat egy -elvileg- nagyon jó barátságot?

Figyelt kérdés

Látványosan lefogytam már (nem fogyókúra, diéta/életmód). 165 cm 55 kg vagyok. Pár hónapja 65 voltam.

Már 5-6 kilónál mindenki (szomszédtól a szolis csajsziig) mindenki megjegyezte hogy de sokat fogyhattam, milyen csini vagyok...stb. A legjobb barátnőm egyszer sem jegyezte meg a pár hónap alatt hogy "Te fogytál??" Vagy bármi. Nem dícséret kell, csak furi volt. Aztán egy közös ismerősünk mesélte hogy összefutottak aerobicon. Ezt sem mesélte, holott régen mindent megbeszéltünk. Igaz nem fogyott semmit (eszik mindent). Miért titkolta? Ti mit tennétek?

Tegnap találkoztunk. Annyit mondott, hogy lefogytál? Eszel rendesen??

2015. máj. 15. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ebből a leírásból egyáltalán nem érzem, hogy ez egy megromlott barátság lenne, és azt végképp nem, hogy az esetleges változás oka a fogyásod lenne. Én is fogytam az utóbbi időben 8 kg-t, volt, aki megjegyezte, de a többség nem törődött vele (engem is beleértve). Az meg, hogy nem szólt egy aerobic óráról, na puff... Remélhetőleg ennél csak érdekesebb / fontosabb témáitok vannak.
2015. máj. 15. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Elronthat igen!

Ha ő is diétázni próbált de nem sikerült neki, neked pedig igen akkor a féltékenység jelen lehet.

Egyébként ugyanúgy összejártok mint eddig, attól függetlenül hogy nem jegyezte meg hogy fogytál?

2015. máj. 16. 13:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én se szoktam megjegyezni senkinek. Én kifejezetten sértőnek érzem ezt a mondatot. Hű, mennyit fogytál, de csinos vagy = Hű de dagadt voltál eddig, mennyire nem voltál csinos kövéren. Neked tényleg ez a mondat hiányzik, hogy barátnak érezz valakit?
2015. máj. 16. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!