Tönkretehet egy barátságot az anyagiasság?
Tönkre teheti.De ez rajtad áll.
Én sokszor adtam kölcsön legjobb barátnőmnek 10- 20 ezreket is.Dolgoztam, volt fizetésem. Sajnos nem sajnos,akárhányszor adtam neki pénzt mindig úgy "adta" vissza,hogy meghívott kajálni,vett 1-2 pólót.Fizette az utazásomat. Buliban meghívott fizetett mindent. Viszont akár hogy veszem nekem pénzre lett volna szükségem, nem pedig,hogy meghív és apránként,így adva oda a pénzt. Azt nézem még mindig tartozik.
Mikor én kérek tőle akkor meg sosincs nála annyi,hogy tudjon adni 2x adott 1000 ft-ot,hogy na annyit adtál már,legyen pénzed. Mivel jelenleg nem dolgozok.
De én már egy ideje úgy csinálom,hogy ha van nálam pénz azt titkolom. Elmondom,hogy erre-arra költöttem.Erre kell még arra kell. Anyuméknak adtam stb.
Amúgy nincs gond a barátságunkban. Csak ha én felhánytorgatnám neki,hogy mennyi pénzt adtam és abból vissza alig kaptam,jó ha a felét és ugye azt se pénzben.Akkor veszekedés törne ki az fix.Így inkább a pénz témát terelem.
Bár én annyira nem sajnálom tőle,mert jó barátnőm csak hát ugye az ember ha bajban van vissza várná...
Viszont ha vissza adja akkor nem hinném,hogy gond lenne!
De ha zavar mond meg,hogy nincs nálad annyi vagy gyűjtesz,mert ezt azt kell befizetni.
Bár én úgy szívesebben adnék kölcsön ha tudom,oké oda adok ebben a hónapban 30 ezret de következő hónapban vagy 2 hónap múlva viszont látom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!