attól függ mennyit eszel. ha fogyózol akkor kenyeret zsemlét kiflit ne nagyon egyél. maximum reggelire teljes kiőrlésű kenyér egy szelet. a lecsót én rizs nélkül enném. rántott hús , helyett sima kevés olajban sült hús, rántott gomba helyett is csak simán enném.
2010. febr. 24. 14:02
2/13 anonim válasza:
Mindegyik:S Rizses lecsó :zsömle,rizs nélkül naturba jó
Párizsis zsömi:zsömi helyett valami teljes kiörlésű
Rántott:eleve ami paniros,és olajba sült hízlal.
2010. febr. 24. 14:03
3/13 anonim válasza:
igen bezabálsz belőle 80 adagot egy nap és ott rohadsz a tv előtt akkor hízlal, minden rohadt kaja hízlal ha kalóriatöbbletet érsz el vele egy nap. mozogni kéne csak az mindenkinek büdös, pedig akkor zabálhatnál kedvedre:D
2010. febr. 24. 14:31
4/13 anonim válasza:
ezek nem önmagukban hízlalnak elsősorban, hanem az elkészítésük módjától.
ha a lecsóba teszel zsírt/olajat, tojást és rizst, már nem lesz kalóriaszegény
a hús is a panírtól és a zsírban/olajban való sütéstől lesz hízlaló (meg az sem mindegy, milyen hús). rántott gomba dettó
a totál hízlaló önmagában is a natúr zsömle parizerrel (a parizer zsíros, a zsemle rostszegény és szénhidrátban gazdag)
2010. febr. 24. 14:37
5/13 anonim válasza:
ma 14:37-es, mit hözöngsz?!?!?!??
Valaki kérdezett valamit, arra kapott értelmes válaszokat, az ilyen hülye kirohanásra semmi szükség, és értelmetlen is.
2010. febr. 24. 14:38
6/13 anonim válasza:
éééééééééééééééééén? talán a 14:31-es hőzöng...
2010. febr. 24. 15:00
7/13 anonim válasza:
eleve a rizs és a zsömle rossz kombinàcio..lecso az jo de csak pici olaj max 1 ev.kanàl..parizer,virsli ok..pl korpovit kekszel..csökentsd a szénhidràtot ..igyàl sok vizet és mozogj..cukor helyett gyümölcs.A ràntott dolgokat kerüld,gomba,hus jo naturon,panir nélkül
2010. febr. 24. 15:11
8/13 anonim válasza:
Ez sajnos így van hízlalnak pedig mind milyen isteni finom és már milyen régen nem ettem ilyet.
2010. febr. 24. 16:55
9/13 A kérdező kommentje:
szoval akkor parizert és virslit ehetek nyugottan ugye?
2010. febr. 24. 17:04
10/13 anonim válasza:
ma 14:37-es: bocsánat, csak elgépeltem, tényleg az elötted levöre gondoltam - amikor irtam a választ, akkor a tied még nem volt olvasható. Mégegyszer bocsánat!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!