Elegem van! Ti mit ajánlotok?

Nem mindenkinek megy ugyanolyan könnyen, ez tény.
Ne foglalkozz másokkal.
Nem írtál sok konkrétumot az étkezésedről, így nehéz megmondani, van-e benne hiba vagy vizsgáltasd ki magad...

#2: Nézőpont kérdése. Nekem 2100 kcal nem valami sok, amikor évekkel ezelőtt olyan keveset ettem, amennyit csak bírtam, akkor ment be ennyi vagy picit alatta, de csak ha nem ettem szénhidrátdúsan (mondjuk 100g ch fölött inkább kopogott a szemem 2100-zal, mint nem)... Ránézésre se sok étel, megenni is gyorsan megy... S nem mindenki fogy ennyivel. Én egy ideig azt tettem.
Azóta sokminden megváltozott, de a kalóriadeficit elérése nehezebb, mint valaha, még ha elvileg nem is kéne gondot okoznia, hála az újabb életmódváltásomnak.
Antitalentum lehetek.
Persze van, aki túlzásba tudja vinni a kevés evést, tele van velük a témakör. Az nyilván nem helyes és az étel összetétele, minősége is fontos, ebben egyetértünk.

Kérdező, keveset írtál, így nem nagyon lehet mit javasolni. Fogalmam sincs, mit és mennyit eszel, de a méreteidről sem. Én valamit változtatnék az étrendemen, esetleg a mennyiségeken, időzítésen... De ezek egyéni dolgok, nem tudhatom, a Te esetedben mi válik be s mit vagy hajlandó megtenni.
#4: Pedig nem irigylendő, hogy nem tudsz fogyni, mert a falat kaparod súlytartó szint alatt (félreértés ne essék, nem teszek ilyet, egyszerűen sokat stagnálok, s trükköket keresek :) érdekes, de picit fárasztó ez évekig)... Nem vagyom szánandó sem, mert miért nem mozgok többet, ugye. A párom pedig néha bajban van, hogy mit egyen, hogy ne fogyjon el... Na, ő hamar csontosra fogyna 2100 kalóriával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!