Milyen körömlakkot ajánlotok? Nem találok egy normálisat sem, már elegem van!
Vettem már Lorát, Moyrát, Rose Nailst, mindegyik lepattog, pedig semmit nem csinálok a drága kis kacsóimmal, még a mosogatószivacsot sem fogom meg... vettem ilyen hülye Rose Nailst, ha nyomás éri a körmön a lakkot, akkor belevegősödik vagy mi a fene, aztán felpattog...tiszta szégyen... vékony körmeim vannak, utálom ha nincs kifestve. Hiába mosom előtte le acetonnal, hogy ne legyen zsíros, hiába reszelem le nem csak a végét hanem a tetejét is, hiába teszek rá fedőlakkot SEMMI nem jó. Tiszta szégyen -.- Előre is köszi!!!!
16/L
Igen, ezen gondolkodom :)
És otthonra ilyen felszerelés mennyibe kerülne? Lakk, meg UV gép meg olyanok?
Nekem a Moyra nagyon bevált, amit még nagyon szeretek az a Manhattan. Nekem 1 hétig kopás nélkül bírja, pedig nem teszek rá alaplakkot sem és fedőlakkot sem. Előtte csak szappannal megmosom a kezem, megtörlöm, majd lakkozom is. Mondjuk nekem nagyon erős a körmöm. Szerintem erősítsd meg te is, hátha jobb lesz a helyzet. A DM-es hajvitamin sokaknak bevált körömerősítésre. 2 hét alatt rendbe teszi őket.
Ha ez se válik be, akkor géllakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!