Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen körömlakkot és hajat...

Milyen körömlakkot és hajat válasszak? (többi lent )

Figyelt kérdés

Fekete csipkés ruhához milyen körömlakk illene?

Hajat valami egyszerűt szeretnék ami mégis elegáns de nem csak simán ki van vasalva mert úgy nagyon hamar kócolódik.

Előre is köszönöm :)

2013. nov. 17. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem egy fekete ruhához illene a lazán hullámos lófarok, körömlakkból pedig én bevállalnám a pirosat. Esetleg, ha valami finomabbat akarsz, akkor a nude árnyalatok is jók lehetnek, illetve a fémes lakkok is divatosak.
2013. nov. 17. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
40%

Körömlakk valami szép kék/rózsaszín :) Amúgy bármilyen lehet,de fekete inkább ne. ;D

A hajad pedig lehet kiengedve,legalább látszik a szép hajad. Esetleg elöl fond be pár tincsed,mintha hajpánt lenne.

2013. nov. 17. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Fekete körömlakkot én sem választanék. Attól függ milyen a többi kiegészítő,cipő. A vörös jó lehet,vagy esetleg fehér. Hajnak pedig besütött hullámosat ajánlok.
2013. nov. 17. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Miért lettem lepontozva?!
2013. nov. 17. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:

4-es: ezen én is gondolkoztam... Valakinek nem tetszett a kék és a rózsaszín. Biztos jobb neki ettől :D

(1-es voltam)

2013. nov. 17. 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2013. nov. 18. 15:24
 7/7 anonim válasza:
teljesen mindegy ,csak arra figyelj hogy a szakmádat itt se feledd :)
2013. dec. 5. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!