1200 kcal sok egy napra?
Ma ennyit ettem, 1000 kcal-s étrendet akarok tartani, de mindig többet eszem, pedig megválogatom:(
Mozgás ma annyi volt, hogy sétáltam kb 1 km-t ha nem többet. Jövő héttől már kondizom heti 2x 1 órát, és úszom heti egyszer másfél órát.
Erre a mozgásmennyiségre sok a 1200 kcal / nap? Csökkentsem 1000-re?

Nem ez teljesen jó, ha ennyivel túlléped, az még nem vészes, kevesebbet ne egyél viszont, mert akkor rosszul leszel. 1000kcal mindenképpen kell egy napra.
Ja, és remélem tudod, hogy ezt a diétát nem lehet 1 hónapnál tovább csinálni, utána legalább 1hónapig legalább 2000 kcal-t kell enned...
És szedj mellé elegendő vitamint!
Ja, és ne nagyon sportolj, tényleg maximum séta, mert ennyi energia arra nem elég... Ha sportolsz, akkor aznap 2000 kcal körüli mennyiséget kell megenned. Tényleg, különben összeesel... Ez nem a sportolós diéta....
Amúgy ezeket nem mondta el a dietetikus???!
20 éves vagyok, és nem dietetikus mondta, hanem [link]
ez oldal szerint 164 cm és 76 kilóhoz 1080 kalóriát kellene ennem heti 1 kg fogyáshoz 1-2 óra mozgáshoz.

Már ne haragudj, de szerintem kevés. Bár nem írtad, hogy milyen magas va, fiú lány, életkor, sportmúlt stb.?? így nehéz megmondani, de 1200 kcal diéta kb egy fitness versenyző utolsó heti táplálkozása, illetve ekkora edzésadag mellé már kevésnek érzem ezt az értéket, és akkor még a szénhidrát, zsír, fehérje arányt nem is írtad.
Kb. egy 40 kils 150 cm es ülö foglalkozást űző nőnek kb. elég, aki heti 3x 30 percet nagymamásan mellúszik.

09:50
Teljesen egyet értek.
Ha azt az ezervalahány kalóriát csokiból meg süteményből viszed be az nem a legjobb.Nem a kalóriát kell számolni, hanem egészségesen táplálkozni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!