Ha most elkezdem nyár végére lehet valami belőle?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 160cm és 48kg. Nyár végére vagyis sulikezdésre szeretnék jó alakot. Igazából nem vagyok kövér, de vékonynak se mondanám magam. A hasamon és a derekamon van az a felesleg ami a leginkább zavar, de van bőven javítani való a combomon és a fenekemen is.
Elfogadnék tanácsokat, hogy ti milyen edzèstervet ajánlanátok!
Mindennap járnék futni, görkorizni emelett felülès, hasprés, guggolás, kitörés, lábemelés, hipernyújtás és ilyesmi gyakorlatokkal szeretnèk formálódni.
Szerintetek elég kitartással nyár végére lehet jó alakom?
Köszönöm a válaszotokat előre is!
További szép napot!
2015. máj. 7. 16:08
1/2 anonim válasza:
Tuti hogy menni fog, sok sikert! De szerintem elég vékony vagy, főleg hozzám képest... Én 12 éves lány vagyok, 164 cm, és a súlyom épp a tiéd kétszerese :)
2/2 anonim válasza:
1 hónap alatt is látszani fog valami, de nyár végére már biztosan eléred a célod. Viszont nem elég csak a testmozgás, figyelj oda az étkezésedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!