Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétás, nem hizlaló,...

Milyen diétás, nem hizlaló, egészséges édességek vannak?

Figyelt kérdés
Nem tudok lemondani teljesen az édes ízről, azonban hétvégente mindig sütök a családnak süteményt, így elcsábulok. Be lehetne őket "csapni" azzal, hogy nem fehér liszttel és fehér cukorral készíteném a sütiket?
2010. febr. 23. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsök. Illetve én szoktam néha olyat csinálni, hogy túrót összekeverek egy kis joghurttal, teszek bele édesítőszert, meg reszelt citromhélyat, vagy vanília aromát, és akkor kész a túrókrém. Bár az édesítőszer meg az aroma nem túlzottan egészséges, de néha kell egy kis édesség.
2010. febr. 23. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesen nem lehet cserélni a lisztet teljeskiőrlésűre, mert más az állaga. Különben az is hízlal. A kukoricaliszt is, csak az egészségesebb, mint a fehér.

Cukor helyett: www. nyirfacukor.hu

Nagyon finom és egészséges: natúr joghurt összeturmixolva fagyasztott vagy friss gyümölccsel, esetleg fahéjjal. Ha nem elég édes, 1 teáskanál mézzel. Nem is mindig turmixolom, összetörni villával is elég.

Azért gondold át, hogy hétvégente mindig sütsz a családodnak: a cukor és a liszt egészségtelen, a nem kövér embereknek sem tesz jót. Minél idősebb valaki, annál jobban hízik. Ha most a gyerek megszokja a heti sütiadagot, később sem tud lemondani róla - elhízik. Gondolom, sem neki, sem a férjednek nem szeretnél ártani. Lehet néha süti, mértékkel, esetleg ünnepekkor, de nem minden hétvégén.

Persze ti tudjátok...

2010. febr. 23. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
2010. febr. 23. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én almát szoktam sütni és megszórom egy kis fahéjjal. Isteni íze van és diéta alatt is lehet fogyasztani.
2010. febr. 23. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
10.07 de kis izé vagy én meg még meg is néztem.Mostmeg megint a torkosságomat kell legyőznöm.:))
2010. febr. 23. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

jó. bocsánat. csak ez úgy jött.

egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: én is gyümölcsöt javasolnék egy pici mézzel. (hogy valami a torkosságot is csillapítsa)

pl. körte félbevágva, megsütve egy kis mézes dióval a tetején (az utóbbinak módjával)

2010. febr. 23. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

találtam ezt a receptet a sült gyümölcsre

2010. febr. 23. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!