Hányingerkeltően zsíros lettem, mit tegyek, hogy a lehető leghamarabb lemenjen rólam? Kb 8kg zsír?
60 g ch, 70g fehérje teljesen rendben van, úgy lődd be mellé a zsírt, hogy legyen elég energiád. Tolj zöldségeket, azok laktatnak általában (persze nem csak üresen).
Én most vajjal és paprikával kísérletezek, zsír + zöldség. Kíváncsi vagyok meddig lakom jól vele.
Ha a leírt étkezési szokásokkal csak 8 kilót híztál 1 év alatt, akkor azért elég jól bírja a tested, legalábbis szerintem. Vigyázz rá!
Én fórumon nagyon sok vékony, édességevő/kenyérevő csajnak leírtam már, hogy fiatalon, egészséges metabolizmussal amit ideig-óráig bír a testük, az később még hormonzavarokat fog okozni, persze nem feltétlen 1 év múlva, lehet 10 év múlva jön egy jó kis PCOS, meddőség stb.
De akár 30 év múlva a túlsúly, rossz metabolikus állapot, cukorbetegség. Mindegy, úgysem hallgatnak az ilyen figyelmeztetésekre az emberek. És nem is baj, csak a felelősséget vállalják fel. Változtass, ennyire egyszerű :)
Én most paprikát eszem (már egy ideje, közben guggolok, most itthoni műszakban ráérek) vajjal, most nem reggelizem húsfélét, bár 1 tojást iszom közben zsírtejnek.
Azaz az étkezésem tök alacsony inzulinszint emelkedést okoz, erre szeretnék utalni. Bárki ehetne így, én úgymond sportolóként is elég energiát tudok bevinni így (hiszen eszem a zsírt) fogyáshoz is jó, alacsony inzulinválaszú, kalória keretet is meg lehet húzni. Csak szokatlan ízek, sok-sok paprika, nincs kenyér, nincs édesség (de, kis mézet én speciel dobtam a kávéhoz de egyébként hanyagolható lenne)
Miért is írom ezt.. azért mert rajtad múlik. Ha motivációd van, akkor változtatsz, ha viszonylag jól változtatsz, akkor viszonylag jó eredményeket fogsz kapni.
Ne drasztikus diétát akarj, hanem egészséges életmódot. Ha normális ételeket fogsz enni, és mozogni is fogsz heti 3-4x minimum, akkor le fog menni.
Olyan alakod, mint amilyen volt, csak akkor lesz újra, ha nemcsak diétázol, hanem edzel is, mert a forma is számít, nemcsak a kg.
Én majdnem így jártam:) Tizenéves koromtól vékony karcsú izmos alkattal vok megáldva ebből 15-16 év sport, világéletembe bármit megzabálhattam mindent fel tudtam használni, el tudtam égetni, aztán jött egy időszak s 10 kiló feljött rám 2 év alatt 48ról 58ra :( :( öngyilkos akartam lenni :( dettó csokihegyek, nutella ok h más 30 kilót is feldobott volna de ez nem érdekes.:(
Aztán én is belenéztem a tükörbe megijedtem s elsírtam magam h ez mi a fasz&om??
Elkezdtem beleállni a sportba de úgy frankón mivel sport múlttal rendelkezem sok tanács nem kellett, nekem a kőkemény fehérjediéta vált be :)
izmosodom is, fogyok is eddigi eredmény 2hónap alatt 6 kiló :)
már én is alig várom,hogy újra sportoljak , most már csak napok kérdése és újra beléphetek a terembe :))
nekem is megfordult az öngyilkosság a fejemben... grtaulálok neked !!! csodás amit elértél, és hihetetlennek hangzik még számomra hogy lehetséges ezt leadni ,nem tudom elképzelni,de remélem hogy tényleg meg tudom csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!