te nem is vagy kövér. nagy darab vagy erős testalkat. akkor hagyd abba ha azt mondod ez az a kinézet amit szeretnék. sportoló vagy szóval nem kell kioktatni sem mit hogy csinálj
2010. febr. 22. 19:55
14/34 anonim válasza:
Szerintem meg így jó vagy, nekem bejönnek az ilyen alkatú lányok.^^ Ha meg jó mozgást akarsz menj el boxolni.
2010. febr. 22. 19:56
15/34 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. En is ugy 10 kg-ra gondoltam. :)
Hat igaz ami igaz, milyota sulyt dobok, 5 kg0t felszedtem, de az alakom is mas lett.
De en lassan 1 eve abba hagytam a sportot, de hizni nem hiztam. Most ha fogyozok, meg mozgok is, nem az izmobol fog elobb menni? mert en a hasambol adnek, meg egy kicsit a labambol, ahol haj van.
2010. febr. 22. 20:01
16/34 anonim válasza:
10 kiló minimum. de ha sportolsz lehet annyi elég is.
2010. febr. 22. 20:04
17/34 anonim válasza:
Fuuu nekem nagyon bejon az ilyen csaj!!!Szexi vagy beb!
2010. febr. 22. 20:12
18/34 anonim válasza:
Nem látszik rajtad, hogy 80kg vagy. Egy kis mozgás és kis odafigyelés az étrendre és gyorsan lemegy pár kg.
2010. febr. 22. 23:26
19/34 anonim válasza:
Persze, hogy nem látszik rajta, hogy 80 kg.
Ilyen az alkata, hogy nem látszik, Pocira megy a felesleg, többi heyre egyenletesen. Ha egy cicis alkata lenne, és oda meg csipőjéra menne, akkor jobban látszana a 80 kg. Tapasztalat. (láttam)
2010. febr. 23. 11:47
20/34 anonim válasza:
Aranyos vagy! Szerintem olyan 5-8 kg. De ha nem megy le, az se baj, így is szép vagy! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!