Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (Kérdés túl rövid. )

Mit tegyek? (Kérdés túl rövid. )

Figyelt kérdés
Az van hogy én elkezdtem sportolni meg egészségesen étkezni, mivel fogyni szeretnék. Nyáron sikerült leadnom 3 kilót, de még annyit szeretnék leadni, ami valljuk be , nem olyan sok. De anyukám állandóan azt mondogatja hogy már nagyon sovány vagyok meg lassan úgy nézek ki mint egy anorexiás. Pedig nincsen igaza, van egy kis pocakom (ezt ált. behúzom, gondolom azért hiszi azt hogy vékony vagyok) és combból is szeretnék majd fogyni,nem érzem jól magam a bőrömben, de így nagyon rossz hogy nem segít, pedig az ő véleménye sokat számítana motiváció gyanánt,hiszen személyi edző is tehát ő valamennyire ért is ehhez. És tényleg nem vagyok anorexiás, csak pár kilóról lenne szó. Mit tegyek? Hallgassak rá vagy tegyem azt ami jó nekem? 168cm/57kg
2015. máj. 2. 12:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Persze fogyjál csak, látszik hogy sok még az ösztönlény...számok alapján semmi háttértudás nélkül csak adják a lovat, az fel sem merül hogy a kérdező betegesen zsírt lát magán, mert pszichésen be van zavarodva a tinik mániájától és még egy személyi edző anyukát is lehordanak, hisz mit ért ő hozzá...ezek a malacok meg ülnek a monitor előtt, mert ők megtehetik, szültek ,de más fogyjon csak ha már ők nem tudnak....aki meg nem a pasikat hajtotta a suliban hanem odafigyelt le van pontozva...és ezek szaporodnak.
2015. máj. 2. 16:27
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
hagyd, úgysem értik meg...
2015. máj. 2. 18:39
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Látom, szar lehet nekik...
2015. máj. 2. 18:46
 14/18 anonim ***** válasza:
16%

8-as, neked a 161-es magassághoz tökéletes a 60 kg? Az minden, csak nem tökéletes!

Miből gondolod, hogy aki vékonyabb, az már nem egészséges?

Én 43 éves 2 gyerekes nő vagyok. 164 cm és 53-54 kg. És még fogyni szeretnék 3kg-ot. Meg kicsit még izmosodni. Rendszeresen futok hosszabb távokat, meg otthon tornázom. Jobb erőben,jobb kondiban vagyok mint a nálam 20 évvel fiatalabbak, és teljesen egészséges.

Kérdező, fogyhatsz még pár kg-ot nyugodtan, de ne éheztesd magad, csak a szénhidrátot kerüld(reggel azért kell egy kevés abból is) és mozogj rendszeresen.

2015. máj. 3. 05:15
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
ahogy írtam, folyamatos orvosi felügyelet alatt állok, azaz, hogy a gyengébbek is megértsék, papírom is van róla...
2015. máj. 3. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Mint írtam én is , az az igazán tanulatlan aki még mindig kilóban méri plusz látatlanban a jó alakot...ismerni kéne a testösszetételt és a súlyokat, mert egy profi sportoló is 120 kilót nyom, akkor most hájas disznó??? :O....
2015. máj. 3. 14:47
 17/18 anonim válasza:
66%

"papírom is van róla..."

Akkor használd fel bátran!-)

2015. máj. 3. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os, ha az a profi sportoló egy szumó bírkozó, akkor igen, egy hájas disznó :)))
2015. máj. 3. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!