Az van hogy én elkezdtem sportolni meg egészségesen étkezni, mivel fogyni szeretnék. Nyáron sikerült leadnom 3 kilót, de még annyit szeretnék leadni, ami valljuk be , nem olyan sok. De anyukám állandóan azt mondogatja hogy már nagyon sovány vagyok meg lassan úgy nézek ki mint egy anorexiás. Pedig nincsen igaza, van egy kis pocakom (ezt ált. behúzom, gondolom azért hiszi azt hogy vékony vagyok) és combból is szeretnék majd fogyni,nem érzem jól magam a bőrömben, de így nagyon rossz hogy nem segít, pedig az ő véleménye sokat számítana motiváció gyanánt,hiszen személyi edző is tehát ő valamennyire ért is ehhez. És tényleg nem vagyok anorexiás, csak pár kilóról lenne szó. Mit tegyek? Hallgassak rá vagy tegyem azt ami jó nekem? 168cm/57kg
Ne vidd túlzásba se, de az anyukák és a nagymamák szerint mindig sovány leszel, ők ilyenek :)
2015. máj. 2. 12:57
3/18 anonim válasza:
ne haragudj, de ilyen magassághoz a 57 kiló nagyon kevés...
2015. máj. 2. 13:01
4/18 anonim válasza:
anyukádnak igaza van, o jobban ért hozzá,
2015. máj. 2. 13:02
5/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem kevés ilyen magassághoz 57 kiló. Teljesen átlagos.
Tedd, azt ami jó neked, érthető, ha bizonyos testrészeiddel nem vagy megelégedve. Azokra kölün végezz gyakorlatokat. Azért persze figyelj arra, hogy ne fogyj még 3 kilónál többet.
2015. máj. 2. 13:08
6/18 anonim válasza:
Magasság utolsó 2 száma -10 kiló. Magyarul a 168-hoz az 58 kiló az átlagos.
Mivel az izom 10-szer többet nyom, mint egy zsírsejt ezért számok alapján nem lehet meghatározni, hogy a kérdezőnek fogynia kell e vagy formáznia. De sejtésem szerint a kiló jó, csak aránytalanul van felosztódva.
Abban igaza lehet, hogy nem kell fogynod, inkább csak formázódni.
2015. máj. 2. 13:46
7/18 A kérdező kommentje:
Igen anya azt mondta hogy ne fogyhak hanem izosodjak, de amug van zsir rajtam addig nem fog latszodni szepen az izom
2015. máj. 2. 14:18
8/18 anonim válasza:
nyuszikám, nem vagyok beteg, de én legalább tanultam bioszt, és van orvos a családomban, és emellett folyamatos orvosi felügyelet alatt állok ;)
egyébként meg az én 161 centis magasságomhoz a 60 kg tökéletes, nos, aki aki 7 centivel magasabb nálam és 3 kilóval kevesebb, nem hinném, hogy annyira k.rv. egészséges lenne
2015. máj. 2. 14:53
9/18 anonim válasza:
9-es megfejelte butaságát. Azokra hallgass, akik szerint nyugodtan fogyhatsz egy kicsit még.
2015. máj. 2. 15:09
10/18 anonim válasza:
azért kíváncsi lennék arra, utolsó, hogy hány éves vagy, és mi a foglalkozásod, ha már ennyire okos vagy :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!