Ti hogyan eszitek/készítitek el a zöldségeket? El nem tudom képzelni, hogyan lehet változatosan sok zöldséget enni.
Persze, eszek salit mondjuk minden nap, de mégis hogy elhet sok zöldséget enni?
Milyet? Mivel?
Nekem a sali, meg réparágcsálás elég snassz minden nap. Adnátok ötleteket? :)
Salátát speciel nem eszem. A nyers zöldséget sokszor elég egyszerűen, megfogom és megeszem. A változatosságot a különböző zöldségek jelentik.
De remek nyersvegán ételek is vannak, kedvelem a gazpacho levest és a zöldségfasírtot, de a szójaszószos vegyes nyers zöldségek is jók, lenmaggal, dióval megszórva.
De a jégsalátát speciel képtelen vagyok megunni, mindig van itthon mostanság. néha sóskát legelek, most már nagyon szépen megnőtt a kertben s mindig is szerettem.
Répát semmiképp nem rágcsálnék, kemény, nagyon vékonyra vágva eszem csak meg, de inkább csak főzve és sütve.
A cukkini pedig jó ecettel, de már rég ettem úgy, a nyers zöldségfasírtba rakom.
Nyers, sült, párolt, fűszerezett (turmixolt - krémleves)
Húsleves-> főtt.
Most elbszasztam a tejmentességemet, mert pl. vajjal ettem. De legalább finom, nah :D
Tavaly nyáron sok smoothiet készítettünk, turmix gépbe dobáltam salátákat, gyümölcsöket együtt, spenótot, sárgabarackot, bármit ami van és citromlével, fűszerekkel sűrű italt turmixoltunk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!